Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Acapulco

Pavić protiv Mektića za polufinale turnira parova

Mate Pavić
Foto: Reuters
1/5
01.03.2018.
u 10:33

U pojedinačnoj konkurenciji sve preostali nositelji nakon prvog kola izborili su mjesto u četvrtfinalu

Hrvatski tenisači Mate Pavić i Nikola Mektić s uspjehom su prošli prvu prepreku u konkurenciji parova na ATP turniru serije 500 u meksičkom Acapulcu te će se u četvrtfinalu naći na suprotnim stranama u borbi za mjesto u polufinalu.

Splićanin Pavić i njegov partner Austrijanac U pojedinačnoj konkurenciji sve preostali nositelji nakon prvog kola izborili su mjesto u četvrtfinalu svladali su u 1. kolu moldavsko-gruzijsku kombinaciju Albot - Basilašvili sa 7-6 (9), 6-2, dok su Zagrepčanin Mektić i Austrijanac Alexander Peya sa 6-4, 6-4 nadigrali salvadorsko-meksički par Arevalo - Reyes-Varela.

Mate Pavić
1/6

U pojedinačnoj konkurenciji sve preostali nositelji nakon prvog kola izborili su mjesto u četvrtfinalu, u kojem će dva najzanimljivija okršaja biti dvoboji Južnoafrikanca Kevina Andersona i Korejca Hyeona Chunga te Argentinca Juana Martina del Potra i Austrijanca Dominica Thiema.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije