Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO VELIKI SAN

Ovo jelo tajna je njegova uspjeha: To radim već 20 godina

Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
01.03.2018.
u 13:25

"Veliki mi je san povratak u Roland Garros. Ali ne znam hoću li sudjelovati. Odlučit ćemo u travnju, poslije Indian Wellsa."

Roger Federer postao je najstariji broj jedan u Open eri s 36 godina na leđima te je tako skinuo Amerikanca Andrea Agassija.

Švicarski tenisač, čini se, tajnu uspjeha skriva u prehrani.

– Volim talijanske, japanske i indijske restorane, dok zimi volim fondue i raclett (op.a. poznato švicarsko jelo). Inače, dva sata prije svakog meča pojedem tanjur tjestenine s laganim umakom. Radim to već 20 godina – rekao je Federer koji razmišlja da se vrati opet turnirima na zemlji.

– Veliki mi je san povratak u Roland Garros. Ali ne znam hoću li sudjelovati. Odlučit ćemo u travnju, poslije Indian Wellsa. Sve ovisi o tome kako ću se osjećati. O toj odluci ovisi mi cijela godina. Fokusiran sam na tvrdu podlogu, ali nadam se da će biti mjesta i za zemlju.


 

Komentara 2

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
15:13 01.03.2018.

Svaka čast majstore, sportista od glave do pete sve čisto.

KA
kajinx
16:57 02.03.2018.

Ovo jelo tajna je... Matija nazad u školu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije