Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz Chelseaja

Conte: Nisam iskazivao nadmoć, uvijek stavljam najjače igrače

Chelsea - Burnley
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
13.08.2017.
u 15:17

- Danas sam vidio dva lica: ono dobro u drugoj polovici, a ono negativno u prvoj, zaključio je o svojoj momčadi Conte.

Otkako je počela Premier liga, ne prestaje kiša golova. Tako je prekjučer u sedam utakmica palo 19 golova, a samo je jedna bila bez ijednog pogotka. Nju su odigrali Southampton i Swansea City, a domaćin je imao čak 29 pokušaja, ali bezuspješnih. Najviše pogodaka palo je na derbiju između Liverpoola i Watforda koja je završila neriješeno 3:3. Liverpool se nije ovog puta pokazao u svome najboljem izdanju. Najnapetija utakmica definitivno odigrala se između Chelsea i Burnleyja u kojoj su pala čak dva crvena kartona za Chelsea. Trener Conte ističe kako njegov izbor momčadi nije bio iskazivanje nadmoći Chelseaja. 

Burnley iznenadio Chelsea

Burnley je u prvom poluvremenu došao do svojih 3:0, ali u drugome su  se malo opustili i primili dva pogotka, Alvara Morate i Davida Luiza. Sam Vokes je za Burnley zabio prvi i zadnji gol. dok je drugi zabio Stephen Ward. Iako je Chelsea bio favorit, ovog puta promjena igrača nije donijela sreću Conteu

- Ne sviđa mi se ta ideja s iskazivanjem poruka. Ja svaki put stavljam najjače igrače, pa i u prijateljskim utakmicama. Tako sam učinio i danas jer sam htio pobijediti, a ne slati poruku, rekao je Guardianu Antonio Conte. Momčad je optužio da su se pogubili nakon 13 . minute kada je njihov kapetan Gary Cahill dobio crveni karton, ali je zadovoljan sjajnim duhom i predanošću svojih igrača.

- Danas sam vidio dva lica: ono dobro u drugoj polovici, a ono negativno u prvoj, zaključio je o svojoj momčadi Conte. 

Ronney prijeti Hajduku

Evertonov povratnik Ronney na utakmici protiv Stoke Cityja zabio je jedini gol utakmice i ujedno svoj 199. gol u Premier ligi. Momčad Waynea Rooneyja namučila se sa Stokeovom obranom i do jedinog gola utakmica nisu niti prave prilike za gol.
 
Ostali golovi pali su u utakmicama između Crystal Palace - Huddersfield Town (0:3), West Bromwich Albian - AFC Bournemouth (1:0) te Brighton and Hove Albian - Manchester City (0:2). 

A zanimljivo je bilo i izvan engleskih terena. U Moskvi je Pašalić zabio svoj prvi gol za Spartak u derbiju 6. kola ruskog prvenstva. Njegov gol bio je jedini za gostujući Spartak, a domaćin CSK bio je bolji s dva gola Vitnha i Šenika.  U 1. kolu njemačke Bundeslige  Niko Kovač je pak slavio pobjedu svog Eintrachta u gostima kod Kiela koje su pobijedili sa 2:1. Mario Mandžukić s Juventusom danas igra u Rimu protiv Lazija za prvo mjesto Talijanskog superkupa. Juventus je odlaskom Bonuccija u Milan izgubio jednu od najjačih karika, a kao zamjena spominje se i Mateo Kovačić. U pomoć Mandžukiću već su stigli Costa i Bernandechi. Na Mateu ostaje dokazivanje u Realu protiv Barcelona u utakmici u kojoj mijenja maestra Modrića. Iako su lige tek počele, stvari su se dobro zakuhale i preostaje tek nagađati tko će odnijeti naslove, jer iznenađenja su počela.

Komentara 1

JO
josip
16:59 13.08.2017.

novinarcicu, najvise goliva je bilo na utakmici Arsenal-Leicester 4:3, malo se prvo informiraj pa onda pisi, ako znas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije