Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJ PR-a I 'TRASH TALKA'

McGregor u šest godina odradio tek četiri borbe, mašina je za novce i uživa u porocima

Instagram / Conor McGregor
07.08.2022.
u 22:06

Odlučio je da se kao svaki pravi Irac ubaci u proizvodnju viskija, pa se sada u osam zemalja na svijetu može kupiti 'Proper No. Twelve', Otvorio je i vlastiti pub.

Irski borac Conor McGregor je po mnogima jedna od najveći UFC zvijezda svih vremena, jedno vrijeme je čak bio bogatiji i od čitave organizacije.

Glavno oružje Connora je ipak vrlo uspješan PR i marketing, čovjek jako dobro prodaje svoje ime i od toga je stvorio svjetski brand. Od 2016. godine je odradio samo četiri borbe, ali je za svaku uzeo enorman novac. Samo je protiv Dustina Poiriera zaradio 33 milijuna dolara 2021. godine, a procenjuje se da je "težak" između 180 i 200 milijuna dolara.

 

 

Samo od UFC borbi je zaradio 115 milijuna dolara, od čega je čak 50 milijuna zaradio za borbu protiv Habiba Nurmagomedova 2018. godine. Spektakluarna borba završena je slavljem ruskog borca, a onda je uslijedio opći kaos i tučnjava između članova dva tima. Kada ima ovoliko novca i ne čudi što Konor voli da se počasti, pa je tako nedavno uslikan kako puši marihuanu na svojoj Lamborghini jahti koju je kupio početkom godine za četiri milijuna dolara.

 

 

Pošto u Irskoj i Velikoj Britaniji nema puno lijepo vremena, odlučio je McGregor da se počasti i vikendicom u španjolskoj Marbelli. Pronašao je dom za 1.6 milijuna dolara. Pao je izbor na kuću od 1114 kvadratnih metara, koja se nalazi na 15 minuta vožnje od centra grada. Ima čak sedam spavaćih soba, bazen, SPA centar koji može da ugosti 10 ljudi, ima i golf igralište.

 

 

Kroz svoju karijeru se često puta pokazao kao prgav, bahat i bezobrazan, ali mora mu se priznati kako je broj 1 u marketingu među sportašima.

>> Pogledajte Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar majkuvam
majkuvam
22:38 07.08.2022.

Bolje mu je uživati nego da ga Habib davi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije