Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači Chelsea

Članovi udruge slavili naslov prvaka u Zagrebu

24.05.2017.
u 00:12

Članovi 131. međunarodno priznate navijačke udruge Chelseaja imali su priliku glasati za najboljeg igrača kluba, a izabran je francuski reprezentativac N’golo Kante.

Utakmica Chelseaja i Middlesbrougha bila je posebna za navijačku udrugu Chelsea Croatia. Naime, engleskog premijerligaša Chelsea diljem svijeta prate milijuni navijača, a izabrani da ove godine nagradu za najboljeg igrača kluba u sezoni 2016./2017. dodijele prije početka utakmice na terenu bili su predsjednik i dopredsjednik Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska Filip Grljević i Martin Angjić.

Članovi 131. međunarodno priznate navijačke udruge Chelseaja imali su priliku glasati za najboljeg igrača kluba, a izabran je francuski reprezentativac N’golo Kante.

Potpuno zasluženo jer nogometaš kojeg je londonski klub doveo iz prošlogodišnjeg prvaka Leicester Cityja pokazao se ključnim tijekom cijele sezone, bio je konstantan i pouzdan, istinska snaga za momčad Antonija Contea.

– Prije utakmice službeni spiker najavio nas je i pozvao dobitnika, sjajnog N’goloa Kantea, da nam se pridruži na travnjaku i preuzme nagradu. Ovo je zaista velika čast za nas i našu udrugu koja je svjetski priznata, čemu svjedoči i natpis Chelsea Croatia koji se vijori na kultnom Stamford Bridgeu – kazali su iz udruge.

Nakon što su u Londonu dodijelili veliku nagradu, udruga navijača Chelsea Croatia u petak 12. svibnja okupila se na tradicionalnom godišnjem okupljanju navijača iz cijele Hrvatske i susjedstva pa su tako stigli na druženje zaljubljenici iz Slovenije i Makedonije.

Sjajnu večer okrunili su proslavom naslova prvaka Engleske nakon što su londonski plavci s minimalnih 1:0 slavili na teškom gostovanju kod West Bromwich Albiona.

– Okupilo nas se više od 200, i to navijača iz cijele Hrvatske, pa čak i šire. Drago nam je da se godišnje okupljanje poklopilo s potvrdom o osiguranom naslovu prvaka, pozivamo sve simpatizere i navijače da se učlane za novu sezonu – rekao je Filip Grljević, predsjednik udruge. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije