Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA RASNOJ OSNOVI

Cityjev Srbin Kolarov vrijeđao navijače s albanskom zastavom?!

'Manchester City\'s Aleksandar Kolarov celebrates after scoring his team\'s second goal against Real Madrid during their Champions League Group D soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madri
'SERGIO PEREZ'
15.12.2012.
u 21:56

Svemu su uzrok politički odnosi Srbije i Albanije, osobito po pitanju Kosova

Aleksandar Kolarov, srpski reprezentativac u redovima Manchester Cityja, verbalno se sukobio s dvojicom navijača koji su na St. James Parku razvili albansku zastavu tijekom susreta Newcastlea i Cityija.

Policija je pokrenula istragu, a navodno je Kolarov navijače vrijeđao na rasnoj osnovi, a svemu su uzrok politički odnosi Srbije i Albanije, osobito po pitanju Kosova.

- Policija je dobila prijavu da su na utakmici između pale rasističke uvrede. Takve optužbe shvaćamo ekstremno ozbiljno i zato se cijela situacija istražuje – poručili su iz engleske policije.

Inače, do sukoba je došlo dok se Kolarov zagrijavao za ući u igru u 37. minuti, odigrao je do 71., a njegova je momčad pobijedila 3:1.

VIDEO Kako je Kolarov ukrao Božić

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
Zoran-Düsseldorf
09:22 16.12.2012.

Ko da je on iz cista mira to uradio,pa naravno da je bio provociran ,ali pravi profesionalac se netreba dati provocirati,to mu je velika greska,i ako je stvarno vredjao navijace na rasnoj osnovi,pod hitno se treba izviniti.d hitno se treba izviniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije