Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

City u gostima utišao 'topnike', De Bruyne zabio dva gola

Manchester City
Foto: PA/Pixsell
1/4
15.12.2019.
u 20:03

Vodeći Liverpool ima 49 bodova, deset više od drugoplasiranog Leicestera. Manchester City je treći s 35 boda

Nogometaši Manchester Cityja s uvjerljivih su 3-0 (3-0) pobijedili Arsenal na gostovanju u Londonu, u derbiju 17. kola engleskog prvenstva i smanjili zaostatak za drugoplasiranim Leicesterom na četiri boda.  

Već u 2. minuti je belgijski veznjak Kevin De Bruyne zatresao Arsenalovu mrežu. Na 2-0 povisio je Raheem Sterling u 15. minuti.

Manchester City
1/3

De Bruyne je svojim drugim pogotkom u 40. minuti postavio, pokazalo se, konačnih 3-0, a Arsenalovi nogometaši mogu biti zadovoljni što nisu doživjeli još mnogo uvjerljiviji poraz u dvoboju u kojem su uputili svega jedan udarac u okvir gostujućeg gola.

Vodeći Liverpool ima 49 bodova, deset više od drugoplasiranog Leicestera. Manchester City je treći s 35 boda, a Chelsea četvrti s 29. Na peto mjesto se probio Tottenham s 26 bodova, a Manchester United je šesti s 25.

U ponedjeljak (20.45) će 17. kolo zaključiti Crystal Palace i Brighton.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije