Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠILI EVERTON

City pobjegao Unitedu na velikih 10 bodova prednosti

Everton v Manchester City - Premier League - Goodison Park
Jon Super/Press Association/PIXSELL
17.02.2021.
u 23:29

Zadnji poraz momčad Pepa Guardiole doživjela je 21. studenog prošle godine od Tottenhama (0-2), a nakon toga nanizala 16 utakmica bez poraza, pri čemu 14 pobjeda i dva remija

U odgođenom susretu 16. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester City je na gostovanju pobijedio Everton sa 3:1 upisaši 12. uzastopnu pobjedu.

Bila je to ujedno i 16 uzastopna utakmica "Građana" bez poraza.

Zadnji poraz momčad Pepa Guardiole doživjela je 21. studenog prošle godine od Tottenhama (0-2), a nakon toga nanizala 16 utakmica bez poraza, pri čemu 14 pobjeda i dva remija.

U susretu protiv Evertona za goste su zabili Phil Foden (32), Riyad Mahrez (63) i Bernardo Silva (77), dok je strijelac za Everton bio Richarlison (37).

U odgođenom susretu 17. kola Burnley i Fulham su odigrali 1:1. Gosti su poveli u 49. minuti golom Aine, a tri minute kasnije izjednačio je Barnes.

U vodstvu je Manchester City sa 56 bodova, Manchester United i Leicester City imaju po 46 bodova, a Chelsea i West Ham po 42 boda.

Aktualni prvak Liverpool je na šestom mjestu sa 40 bodova, dok je njegov gradski suparnik Everton stepenicu niže s tri boda manje.

Fulham je ostao u zoni ispadanja na 18. mjestu sa 19 bodova, dok je Burnley na 15. poziciji sa 27 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije