Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA...

Ništa od mladih dinamovaca u Europi: UEFA prekinula Ligu prvaka

Nyon: Susret juniora Dinama i Benfice u četvrtfinalu UEFA Lige pravaka mladih
Luka Stanzl/PIXSELL
17.02.2021.
u 19:27

Nažalost, mlada momčad Dinama tako neće igrati u Europi ove sezone

Izvršni odbor Europske nogometne federacije (UEFA) otkazao je juniorsku Ligu prvaka u sezoni 2020/21. zbog pandemije Covid-19, objavila je krovna nogometna organizacija "Starog kontinenta".

Nažalost, mlada momčad Dinama tako neće igrati u Europi ove sezone.

Juniori Dinama trebali su u prvom kolu igrati protiv norveškog Rosenborga, a utakmica je bila na rasporedu 2. ili 3. ožujka u Zagrebu.

UEFA je uslijed globalne pandemije koronavirusa prvotno promijenila format natjecanja, a kalendar je bio sužen samo na proljetni dio sezone. Međutim, različite mjere koje su nametnule zdravstvene vlasti širom Europe natjerale su je na otkazivanje natjecanja ove sezone. 

- Ograničenja putovanja stvaraju velike poteškoće u organiziranju utakmica, a dva kluba su se već povukla iz natjecanja -  poručili su iz UEFA-e.

Izvršni odbor UEFA-e naglasio je da ne postoji mogućnost daljnjeg odgađanja početka natjecanja te da se zdravlju i sigurnosti mladih igrača mora dati najveći mogući prioritet.

- Nažalost, uvjeti za ponovno pokretanje ovog međunarodnog natjecanja nisu ispunjeni u trenutnim okolnostima - dodala je UEFA.

Ključne riječi

Komentara 1

OL
Oldmarinero
00:44 18.02.2021.

Šteta, koliko su se samo namučili da bi bili uvjerljivo prvi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije