Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener svih trenera

Ćiro: S Hrvatima bih bio svjetski prvak!

Miroslav Ćiro Blažević
\'STR\'
27.10.2009.
u 09:02

Miroslav Blažević briljirao je u televizijskoj emisiji "Istinom do gola". Prisjetio se trener svih trenera razdoblja dok je bio u Hajduku, odnosa s tadašnjim predsjednikom Brankom Grgićem koji ga je, kako sam Ćiro kaže, potjerao iz kluba.

– Svih ovih godina nosim u sebi tu moru i sjećanje kako me taj mladi čovjek potjerao iz Hajduka. On je ambiciozan čovjek i znam da želi biti predsjednik HNS-a, ali neće dok je Ćiro živ. Ja to neću dopustiti – rekao je Ćiro.

Neizbježna tema bila je i hrvatska reprezentacija.

– Sretan sam što je Slaven Bilić "preživio" neodlazak na SP. Znam da mi je Slaven zamjerio što sam između njega i Štimca za izbornika podržavao Štimca, ali ja to tako doista mislim. Bilić je pedagog, a Štimac i ja smo tirani, diktatori. I zato sam bio za Štimca jer mislim da izbornik igračima ne smije biti otac, nego očuh – zaključio je Ćiro i dodao:

– Da imam ovu pamet, bio bih prvak Europe i svijeta s Hrvatskom.

Ključne riječi

Komentara 7

GA
garincha
13:59 27.10.2009.

Ako si ti,Ciro,ocuh igracima(a ne otac-kako sam kazes),zasto ih zoves sinovima?!Logicnije bi bilo-kopilani moji))):

KR
Krtola
10:35 27.10.2009.

Hallo CIRO..imas dva puta bolju(trenutno).. RepkuBosne od Hrvatske.a nisi prosao ni grupu.igras kvalifikacije..a ti bi sa sadasnjom hrvatskom bio prvak Svjeta i Evrpe..Ciro molim te nemoj..bok

BE
beaver
10:11 27.10.2009.

pa budi sa Bosnom Ciro...barem imas sanse se plasirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije