Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

Ćiro: Neka nam se sve to vrati u Zenici

Miroslav Ćiro Blažević
Reuters
15.11.2009.
u 09:55

U prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine BiH je izgubila na na stadionu Svjetlosti od Portugala s minimalnih 0:1.

Izbornik Ćiro Blažević smatra da nije sve izgubljeno te da se nada da će se sve vratiti u Zenici.

- Iako smo izgubili nisam nezadovoljan. Ovaj rezultat ostavlja nam nadu da u uzvratu možemo pobijediti i izboriti Svjetsko prvenstvo - rekao je Ćiro te dodao:

- Imali smo dosta prilika i velika je nesreća što nismo iskoristili niti jednu. Ali se nadam da će se to vratiti u Zenici.

Komentara 8

MA
maraton
16:53 15.11.2009.

Koji je rezultat?Je li BiH pobjedila 3:0 koliko je Čiril govorija?

OB
-obrisani-
18:22 15.11.2009.

BiH ima vrlo dobru repku. Obrana je dobra na celu sa vratarom,vezni red je dobar ,iako bi trebao biti bolji.Djeko je odlican( takav napadac je potreban nama) Svi se odreda rijesavaju lopte brzo iako je bilo previse dugackih pokusaja.Cirina rukaa se vidi posvuda....ne bi me iznenadilo da se BiH kvalificira.....Sretno Ciro!

AN
Andreeejjj
19:39 15.11.2009.

Ps: dodatak dolje MUSLIMOVICA I PJANICA si ako ne vec staviti od pocetka tekme, bar u 2 poluvrijemenu i to od pocetka!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije