Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak trenera

Ćiro napustio Zadar: A kome se javiti? Gdje se vratiti?

Blažević Sinovčić
Foto: Filip Brala/PIXSELL
02.01.2015.
u 11:29

– I ovo što je napravljeno oko jamčevine jednostavno mi nije jasno – rekao nam je kratko Ćiro Blažević.

Miroslav Ćiro Blažević više nije trener nogometnog kluba Zadar i ne vraća se na zadarske Stanove. Potvrdio nam je to rekavši kako se ne namjerava vratiti u Zadar gdje, kako je rekao, više i nema nikoga.

– A kome se javiti? Gdje se vratiti? I ovo što je napravljeno oko jamčevine jednostavno mi nije jasno – rekao nam je kratko Ćiro Blažević indirektno potvrđujući da mu je situaciju oko NK Zadra, ionako lošu zbog činjenice da je klub na dnu ljestvice, otežalo i prozivanje zbog jamčevine donedavno prvog čovjeka Zadra, Rene Sinovčića.

Sportski direktor NK Zadra Josip Bajlo tek je od nas čuo za informaciju da se Blažević ne vraća na Stanove.

– Ne, nisam znao da je Ćiro odlučio da se ne vraća. Mislio sam s njim razgovarati ovih dana, a ako je tako odlučio, želim mu sve najbolje i život ide dalje – rekao je sportski direktor kluba.

>>'Neprijatelje sam si napravio tamo gdje nisam htio'

>>Ćiro: Sinovčić će se morati snalaziti bez mene

Komentara 19

TA
tarzan
11:44 02.01.2015.

Pa naravno kad je vidio da će ispast onda kupi prnje. E moj Ćiro nek ti Svemogući prosvitli pamet pa da konačno shvatiš da ti je vrime reć zbogom. Davno si ti uništio svoje ime, a bio si samo dobar trener - na jeziku

MA
malena1983
11:43 02.01.2015.

Ćiro i njegovo prenemaganje - ćirolizam. Sam se uvalio a vjerojatno nije svejestan u što. Ponudio novce, pa nije, pa ima ih pa nema..

BU
budagigo
13:47 02.01.2015.

Sta ti nije jasno oko jamcevine? Glumio si frajera po medijima kako ces dati paru za sinovcica(u cilju samopromocije);a kada je kucnuo cas za zavuci ruku u djep poceo si se izmotavati,traziti dlaku u jajetu.vec vidjeno masu puta kod cire.imaa zmiju u djepu,za 2 lipe prodao bi svakoga,kroz zivot prolazi kao slatkorjecivi muljator,nema casti,niti obraza.pogledajte polufinale francuska- hrvatska da vidite tko je ciro i kako je hrvatskoj "sredio" da ne igra finale sa brazilom.covjek je bio osumnjicen za namjestanje utakmica u francuskoj ligi za vrijeme dok je tamo bio trener.ciro je sramota,a ne legenda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije