Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb vs Zadar

Ćiro: Milinu neće pomoći ni mantra 
sa satom koji sam mu poklonio!

'15.02.2013., Split- Nogometna utakmica Prve Max tv lige, 20 kolo RNK Split - Zagreb. Trener Zagreba Miroslav Ciro Blazevic Photo: Ivana Ivanovic/Pixsell'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
22.02.2013.
u 10:32

Iznenadila me statistika da Zadar nikad nije slavio u Zagrebu. Pa neće valjda sada..

Lokomotivin kapetan Mesarić u lovu je na Lisjaka koji je lani odigrao sve utakmice u HNL-u. Mesarić je odigrao 1800 minuta...

Zagrebov današnji sraz sa Zadrom (17 sati, Kranjčevićeva ulica) za pjesnike je od iznimne važnosti u borbi za ostanak u Prvoj HNL.

– Zadru dugujemo ozbiljan revanš nakon teškog 0:4 poraza u Stanovima. Iznenadila me statistika da Zadar nikad nije slavio u Zagrebu. Pa neće valjda sada... – kazao je Ćiro Blažević.

S druge strane bit će mu Ferdo Milin, trener Zadra kojeg je trenirao kada je 2005. godine bio u Hajduku. Milinu je Ćiro tada poklonio sat koji Zadrov trener stalno nosi, nizašto ga ne bi mijenjao...

– Neće mu pomoći ta mantra sa satom. Iako, znam da imam puno pobornika. Veliki postotak mojih igrača treneri su samo zato što sam ih ja inficirao... – dodao je Ćiro Blažević.

Iz HNS-a još nije stiglo očitovanje na Zagrebovu žalbu za suđenje u Splitu. A Ćiro je otkrio:

– Kolinger mi je priznao da mu je sudac Ivo Krečak zaprijetio da će dobiti crveni karton. Ničim izazvan... Ma zamislite vi tu taktiku i pritisak. Nisam znao za tu foru... To je tragedija. Ništa više mi ne treba za dokaz da su željeli da izgubimo – zaključio je Zagrebov trener Ćiro Blažević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije