Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener svih trenera

Ćiro mijenja priču: 
Cico, ostani u Iranu, uzmi novac i ne vraćaj se!

'17.06.2010., Maribor, Slovenija - Miroslav Ciro Blazevic na pripremama sa svojom kineskom momcadi Shanghai Shenhua.  Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
04.05.2012.
u 07:33

Savjet konkurentu – Pa postat ćeš prvak i dobiti novi milijunski ugovor

Zacijelo bi svatko od nas poželio biti kao Ćiro Blažević. Ne zato što mu je bankovni račun dobro popunjen te se i dalje puni dolarima u Iranu nego zato što taj čovjek koji je dobrano prevalio 70., a upravo je izišao iz bolnice nakon manje operacije, zrači čudesnom energijom.

– Sine, možemo popiti kavu, ali nemoj da moram nekamo daleko ići, tek sam prije nekoliko dana izišao iz bolnice, ne smijem previše lutati – kazao je Ćiro.

Nije mu bilo lako sjediti, ali svaki put kad bi mu netko prišao da bi ga pozdravio, a bilo ih je mnogo, gotovo da je poskočio. Uskoro će opet skočiti do Irana. Kao da mu nije baš drago, više bi volio da ga se ovdje cijeni.

– Sramota je da jedan trener, najuspješniji na ovim našim prostorima, mora u Iran.

Kad ćete opet ondje?

– Čim se malo oporavim. No, spasio sam im prvoligaški status, idem samo po lovu! Možda neće dati milijun dolara, jer je vrijednost dolaru jako porasla, ali i pola milijuna je dosta.

Hoćete li naslijediti Slavena Bilića u reprezentaciji?

– Hoću, ako me podržite, a vi me nećete podržati. Znam da ćete reći da sam star. A ja znam da nisam star.

>> Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 6

BA
barbaizamerike
07:43 04.05.2012.

ima ciro pravo lova je u iranu idem i ja tamo ali po naftu i rudu

Avatar Bekrija
Bekrija
09:26 04.05.2012.

Samo LOVA, LOVA, LOVA.... Nije ni čudo zašto su igrači takvi kakvi jesu kad su im u očima samo €!! zato se oko naših klubova i okupljaju najmutniji likovi jer tu je najlakše zarađena lova na svijetu!! FUJ!!!

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
10:34 04.05.2012.

\"Sramota je da jedan trener, najuspješniji na ovim našim prostorima, mora u Iran\" ___________________________________________________________________________ Ne moraš ti nigdje van Hrvatske, ali tvoja gramzivost ne poznaje granice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije