Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U razgovoru za Večernji

Ćiro Blažević: Nisam dobro, opaka bolest se vratila. Borit ćemo se

Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
05.09.2021.
u 12:04

NEPODERIVI trener svih trenera Ćiro Blažević po treći put bori se s karcinomom i poručuje: "Dat' ću sve od sebe da ga ulovim i pobijedim".

Nepoderivi Ćiro Blažević po treći put bori se s karcinomom, nakon što je prvu dijagnozu opake bolesti primio prije deset godina. Od tada, dvaput je operirao prostatu i izborio pobjedu. Ali ova utakmica još traje i 86-godišnji Ćiro svakodnevno prolazi kroz terapije i vodi tešku utakmicu iz svog doma u Zagrebu.

"Dvaput sam mu *ebo majku, dat ćemo sve od sebe i ovaj put. Što da ti kažem, nisam dobro, kako bih bio dobar kad imam karcinom s metastazama? Ali nisam klonuo i borit ću se do kraja, znam da je puno toga u glavi", rekao nam je Ćiro, s kojim smo razgovarali nakon što je pred tv-kamerama, najavljujuć utakmicu Hrvatske i Slovenije na Poljudu, priznao da prolazi kroz tešku dijagnozu.

I ovog ljeta pazio se i nije izlazio koliko je želio, obitelj ga je pazila u vikendici u Kraljevici, ali tada još nije znao u kakvom je stanju.

"Prije tri tjedna sam saznao da se bolest proširila. Idem svaki dan na terapiju po pola sata, moji su doktori u Svetoj Nedjelji, nadam se da će oni sve to uspjeti pohvatati kao i do sada. Ja ću napraviti sve što mogu da im pomognem, borit ćemo se, to je sigurno", priča Ćiro uz kojeg dane provodi sin Miro Blažević Jr.

"Miro je uz mene svaki dan, mogu biti sretan kad vidim koliko divnih ljudi imam pokraj sebe u teškim trenucima, telefon mi ne prestaje zvoniti cijelo jutro", rekao nam je Ćiro. 

Očekivano je, posebno nakon što je dijagnozu objavio pred tv kamerama i izazvao žurne reakcije mnogih koji ga poznaju.

"Hvala svima na podršci, borit ćemo se, hoćemo, hoćemo. To obećavam", kazao je Ćiro. 

Komentara 28

Avatar TvojUjko
TvojUjko
12:12 05.09.2021.

Legendo ozdravi, zelim da se kao i Manolic cijepis protiv korone u 105 godini!

TT
TTjac
12:20 05.09.2021.

Drži se Ćiro!

DU
Deleted user
12:09 05.09.2021.

Dragi Ćiro ,od srca ti želim da ozdraviš .drži se i nedaj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije