Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ OD SUSJEDA

Ćiro Slovencima otkrio da je teško bolestan: Zbogom, dragi moji. Volim vas i vi volite mene

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/5
05.09.2021.
u 10:12

- Iskoristio bih ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim sve svoje prijatelje u Sloveniji.

Miroslav Ćiro Blažević u teškom je zdravstvenom stanju, o čemu je šutio neko vrijeme i nije želio da se provlači kroz medije, ali ipak je odlučio otvoriti dušu za slovenski Sport Klub povodom najave utakmice Hrvatske i Slovenije na Poljudu 7. rujna.

- Dragi moji Slovenci. Naša ljubav je bezgranična. Vi volite mene, ja volim vas, ali moram reći tužnu vijest. Ja sam jako, jako bolestan. Osim što sam star, imam 86 godina. Ako uskoro ne dođem, a vjerojatno i neću, iskoristio bih ovu priliku da iskažem svoju ljubav i pozdravim sve svoje prijatelje u Sloveniji - rekao je Ćiro pa nastavio:

- Poručujem im da mogu biti ponosni što su Slovenci. Dosegli ste civilizacijski nivo za kojim mi Hrvati čeznemo. Nažalost, moram reći katoličku stvar - zbogom. Zbogom dragi moji Slovenci. Žao mi je. Veoma sam pesimističan.

Legendarni trener ima rak. Bolest mu je prvi put dijagnosticirana 2011., a sedam godina ranije imao je i operaciju prostate. Usprkos tome što se othrvao opakoj bolesti, opet se vratila.

>>> Ćiro ocijenio nastup Hrvatske na Europskom prvenstvu

Komentara 21

AU
austrougarskigeneral
10:18 05.09.2021.

cirio ozdravi sve najbolje ti zelim

PR
pravednik2
10:24 05.09.2021.

Drž se Ćiro legendo.

ZA
zagabria111
10:36 05.09.2021.

Ćiro sve najbolje želim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije