Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rim

Čilić preko Goffina u četvrtfinale, Mirjana Lučić Baroni ispala

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
18.05.2017.
u 14:36

Ovo je bio peti međusobni ogled između Goffina, desetog tenisača svijeta, i Čilića koji je osmi na ATP listi, i druga pobjeda hrvatskog tenisača

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u četvrtak u četvrtfinale teniskog ATP turnira nakon što je sa 6:3, 6:4 pobijedio Belgijanca David Goffina poslije sat i pol igre.

Čilić je u meču servirao sedam aseva, osvojio je 77 posto poena na prvom servisu, a 65 posto na drugom, suparniku je tri puta uzimao servis, a svoj je izgubio samo jednom.

Ovo je bio peti međusobni ogled između Goffina, desetog tenisača svijeta, i Čilića koji je osmi na ATP listi, i druga pobjeda hrvatskog tenisača.

U četvrtfinalu će Čilić igrati protiv pobjednika susreta između Švicarca Stana Wawrinke i Amerikanca Johna Isnera. 

Hrvatska tenisačica Mirjana Lučić Baroni (WTA-22.) završila je svoj nastup na teniskom WTA turniru u Rimu gdje je u trećem kolu bolja od nje bila Estonka Anett Kontaveit (WTA-68.) sa 6:1, 6:1 nakon manje od sat vremena igre. 

Estonki, koja je u srijedu porazila prvu tenisačicu svijeta Njemicu Angelique Kerber, bilo je potrebno samo dvadeset minuta da dobije prvi set protiv Lučić Baroni. U meču je Estonka servirala tri asa, osvojila je 81 posto poena na prvom servisu, a 73 posto na drugom, dok je hrvatska tenisačica imala 57 posto, odnosno 28 posto realizacije na prvom i drugom servisu. 

Kontaveit je u meču osvojila ukupno 65 poena, a Lučić Baroni 35. Ovo je bio njihov prvi međusobni ogled.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije