Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTUJE U KOLUMBIJU

Otkrivamo: Ćorić i Krajan izgladili nesuglasice, Borna se vraća u reprezentaciju!

Borna Ćorić - Andy Murray
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.05.2017.
u 20:53

Borna će biti na raspolaganju za težak meč u rujnu u Kolumbiji, kada će Hrvatska pokušati izboriti ostanak u Svjetskoj skupini.

Borna Ćorić (20) vraća se u hrvatsku tenisku reprezentaciju! Rezultat je to njegovog današnjeg sastanka s izbornikom Željkom Krajanom. Dvojac se poslije podneva našao u hotelu Panorama u Zagrebu, te izgladio sve nesporazume.

Dan prije Borna je za medije rekao: - Imamo neke nesuglasice koje se moraju riješiti, koje me smetaju. Dok se to ne riješi, neću igrati. 

Srećom, stvar je izglađena već 24 sata nakon te izjave, i Borna će biti na raspolaganju za težak meč u rujnu u Kolumbiji, kada će Hrvatska pokušati izboriti ostanak u Svjetskoj skupini.

Ćorić nije želio govoriti o pozadini događanja tijekom finalnog dvoboja u Areni, kad ga je Krajan izostavio iz nominirane četvorice igrača i umjesto njega u posljednji tren ubacio Franka Škugora. No, sada to više nije ni bitno, glavno da se Borna vratio, a Hrvatska je tako dobila veliko pojačanje za meč s Kolumbijcima. 

Ćorić je pokazao zrelost, jer prešao je preko nekih stvari koje su ga s pravom smetale, a bilo bi zaista glupo da smo ostali bez igrača koji će još dugo, dugo godina biti oslonac naše reprezentacije. A u tandemu s Čilićem sigurno će se u narednim godinama boriti i za salataru. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije