Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro 3. na svijetu?

Čilić oduševio Australce: Bilo mi je žao Rafe!

Marin Čilić - Rafael Nadal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
23.01.2018.
u 13:58

Vidio sam da se muči, malo me to podsjetilo na Wimbledon kad sam ja morao predati, rekao je Čilić

Marin Čilić izborio je drugo polufinale Australian Opena nakon maratonskog meča koji je završio predajom Rafaela Nadala, trenutačno vodećeg tenisača svijeta (3:6, 6:3, 6:7(5), 6:2, 2:0).

– Nevjerojatna predstava obojice, nesreća za Rafu što je morao ovako završiti meč. Uvijek se bori do kraja i baš mi je žao što je morao predati. Vidio sam da se muči, malo me to podsjetilo na finale Wimbledona kad sam ja morao predati, rekao je Čilić nakon meča te dodao:

– Vidio sam da se muči s mojim servisima, a kako su mi išli servisi u suprotan kut, nastojao sam ih ispucati što više. Nesretno sam izgubio treći set u tie-breaku iako sam dobro igrao. Podigao sam sve segmente igre – rekao je Međugorac.

Marin Čilić - Rafael Nadal
1/17

A na putu do finala stoji mu Britanac Kyle Edmund, 50. igrač svijeta kojeg je savladao 2017. u Šangaju.

– Igrali smo jedanput, ima nevjerojatan niz. Svaka mu čast što je ušao u polufinale. Moram misliti na svoju igru, Kyle ima sjajan servis i forehand – rekao je Čilić kojem bi pobjeda nad Britancem donijela treće mjesto na ATP ljestvici.

 

Komentara 63

BA
BakaMraz
14:21 23.01.2018.

Odlična igra obojice, gledao sam na Eurosportu 1, njemački komentatori su urllali od oduševljenja igrom obojice!

TR
truba1111
15:07 23.01.2018.

Cestitke Cilicu za pobjedu i neka nastavi tako i dalje.Sramota za "hrvatsku" televiziju sto se potrudila da osigura prenos,tako oni rade za svoj narod,prenoseci turske serije koje nikog ne zanimaju

SO
SoloHan
15:18 23.01.2018.

Još ni jedan antifašista nije pita di ovaj Hercegovac plaća porez, baš čudno. Bravo Marine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije