Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPOREDBA

Cico: Moja serija 1:0 s C. Gorom nije isto kao i Vahina u HNL-u

Cico Kranjčar (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
18.05.2011.
u 20:18

- Digao sam Crnu Goru sa 76. na 24. mjesto na Fifinoj ljestvici, 15. smo u Europi - hvali se Cico

I vi ste Mr. 1:0 kao Halilhodžić (10 od 24 utakmice u Prvoj HNL), tri od četiri susreta s Crnogorcima u kvalifikacijama dobili ste tim omjerom, pa i jednu prijateljsku (Uzbekistan).

- To se ne može uspoređivati, jer protiv Bugara i Švicaraca nismo bili favoriti kao što je Dinamo favorit u Prvoj hrvatskoj ligi. I mi smo bili pod pritiskom, a stvarali smo šanse. Naših 1:0 je odjeknulo, za Crnu Goru imalo je to veliko značenje. Digao sam Crnu Goru sa 76. na 24. mjesto na Fifinoj ljestvici, 15. smo u Europi. Vjerovao sam, zajedno s igračima, u to čak i nakon prva tri poraza – kaže Cico.

Jednom ste rekli: Nikada više u Dinamo dok je Mamić tamo!

–- U tim trenucima reagirao sam burno, a poslije shvatio da se nikad ne smije reći - nikad. Nisam zaboravio to što je bilo između nas, ali sam kao katolik oprostio. Opet smo se približili vođeni istim ciljem, da Dinamo bude jak, postigne veliki rezultat.

Niko se još neće vratiti?

– Svoje je rekao, još nije vrijeme za povratak, a moju odluku uvijek će podržati – zaključio je Cico.

Komentara 4

AN
Andreeejjj
23:41 18.05.2011.

Svi vrijedjate CICEKA da pije. Ok, i ako pije, to sa svojim novcem. Niko ga ne može blatiti zbog trenerskog posla, dokazao je to mnogo puta. A tek bolesni i sitni \"jeftino plačeni\" novinarčići \"dream team\" Junaci-Dasović, koje Cico pumpa zbog svog ugovora sa CG (da mu se povisi, naravno). Cico je sa repkom CG napravio bum, još da se kvalificira na EP, pa CICI če cijena selektora za druge državne repke povisiti za najjjjj...više! Toliko ga nikada Mamić ne može platiti, nit mu je Cico oprostio bilo šta. Budite realni, da če se Cico Mamiću osvetiti, kad tad, a i treba, ahaha... Budimo realni. CICO je stari šmeker i premazan svim bojama, pravi fakin, tako da... CICEK je pravi fakin i zagrebčanec sa parketa, a dopepenec Mamić je napustio svoje blatnjavo selo, a koje nije izašlo sa njega!

CU
cupus
23:51 18.05.2011.

djelomicno si u pravu..Ako Cico dodje u Dinamo onda mu Mamic nece moci ni zucnuti,jer ako bude prasio svima ce biti jasno do kraja sto je i tko je tako da ce Cico moci delati po svome a on cee morati mahati repom. [zato sam siguran da ga nece ni uzeti za trenera] Usput Andreicu ne vredjaj ljude iz,blata, jer ga imamo JAAAKOO debelog 5 km od Zagreba.

OD
otac_domovine
10:47 19.05.2011.

Ma dajte molim vas. Ne postoji trener kojim Mamić ne bi obrisao guzicu prije ili kasnije. Sa svakim je to napravio i s Cicom će ponovno. Zar možete biti toliko naivni i nakon 100 promjena trenera misliti da i 101 prva neće biti u stilu. Ajde novinari koji na primitivan način pokušavaju dići nakladu, ali ovi što vjeruju da će Cico moći po svome su smiješni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije