Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE POBJEDE, PET REMIJA, I PORAZ

Cico Kranjčar dobio otkaz u Persepolisu

Zlatko Kranjčar
Matija Habljak
26.09.2009.
u 09:18

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar više nije trener iranskog Persepolisa. Dobio je otkaz nakon prvog poraza njegove momčadi u prvenstvu.

Kranjčar je kao trener najpopularnijeg iranskog kluba u prvih sedam kola ostvario dvije pobjede i pet remija. Uoči susreta 8. kola protiv Paykana, Kranjčar je svojim nogometašima poslao javnu poruku:

- Naši igrači moraju znati za kako veliku momčad igraju. Persepolisovi navijači s pravom se ljute jer njihova momčad ne igra onako dobro kako bi oni htjeli. Mislim da je njihova reakcija posve normalna.

U 8. kolu je Persepolis pretrpio prvi poraz, izgubio je na domaćem terenu od vodećeg sastava lige Paykana s 2-1. Glavni menadžer kluba Abbas Ansarifard objavio je nakon utakmice vijest o otkazu Kranjčaru nakon samo osam odrađenih utakmica klupi, prenosi Goal.com.

Vođenje momčadi privremeno će preuzeti Hossein Abdi.

Komentara 3

DO
donyvegy
10:01 26.09.2009.

Cico je nogometni velemajstor, ima samo jednu manu ...što ga vodi u bananu! Ipak, bilo bi super da vodi nekog, pa makar to bio Dinamo Zagreb Sesvete ....

PE
petrovve
11:23 26.09.2009.

zuja je zakon...sta si ti ovdje,ne dopada ti se forum SN,tamo je samo vredjanje.Pametan decko !

ŽJ
žuja je zakon
11:15 26.09.2009.

E jebi ga ni u tim državama naši treneri ne mogu opstati, šteta on je ipak Dinamova legenda ma šta mi ponekad mislili o njemu. Cico pronađi što prije novi klub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije