Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN IZOSTAJE

Cico: 13. svibnja dio je točke na i generacije 1990.

Zvonimir Boban
VL
12.05.2010.
u 14:42

U Maksimir je u srijedu navratio dio slavnih generacija 82' i 90' koje će 13. svibnja od 15 sati odigrati revijalnu utakmicu u predigri susreta Dinama i Karlovca.

U ime Dinamovih nogometnih legendi progovorio je Zlatko Kranjčar.

- 13. svibnja dio je točke na i generacije 1990. koja je u sebi nosila revolt, a protiv tadašnjeg režima. Toga dana dala je poticaj stvaranju hrvatske države - kazao je Cico.

Za generaciju 82' nastupit će:

Vlak, Z. Marić, Mohor, Jozić, Zajec, Z. Cvetković, Kranjčar, Mlinarić, Deverić, Mustedanagić, Hadžić, Bogdan, Poljak, Hohnjec, Bručić, Braun, Novoselac, Krišto, Vabec, Kasalo, Arnautović, Stipić, Jovičević i Deželić.

A za generaciju 90':

Ladić, Ibrahimović, Cupan, Ištvanić, Peršon, Matić, Cvitanović, Panadić, Brnas, Adžić, Mamić, D. Boban, Škrinjar, Mladenović, Gašpar, Lesjak, Damir Biškup, Mujčin, Kozniku i Jozo Bogdanović.

Iz ovoga se vidi da na najvećem Dinamovom blagdanu neće biti glavnoga aktera neodigrane utakmice Dinamo-Crvena Zvezda Zvonimira Bobana.

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:21 12.05.2010.

Trebalo bi pogledati tekmu......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije