Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA STRATEGIJA

Cibona uči na pogreškama i dovodi prava pojačanja

Cedevita Cibona
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
03.11.2015.
u 07:15

U odsutnosti ozlijeđenih Zupca, Krušlina, a možda i Hukića i Mavre, Sira će vjerojatno zaigrati već sutra, u domaćoj utakmici 2. kola Fibina Eurokupa protiv belgijskog Antwerpa

Cibona polako, ali sigurno ispravlja pogreške učinjene u prijelaznom roku. Nakon odlaska Amerikanca Coreya Fishera, u klub su stigli Nebojša Joksimović, Jasmin Hukić i Amerikanac James Florence, a sada se vraća i šuter Ivan Siriščević.

On se u njemačkom Mitteldeutscheru našao u nemilosti trenera Silvana Poropata pa je prihvatio ponudu Cibone, koja ga je odlučila vratiti.

U odsutnosti ozlijeđenih Zupca, Krušlina, a možda i Hukića i Mavre, Sira će vjerojatno zaigrati već sutra, u domaćoj utakmici 2. kola Fibina Eurokupa protiv belgijskog Antwerpa (19 sati).

>> Cibona slavila protiv Igokee i došla do treće pobjede u sezoni

Komentara 3

ZE
zeczec
13:10 03.11.2015.

Koliko je to igrača na vanjskim pozicijama. Svi uništavaju potencijal koji Hrvatska ima u mladima. Kako če Slavica dobit minute? Gubi se generacija 97 koja je bila najjača na svijetu. Uništavaju ju hrvatski klubovi. Gdje su sad Dino, Toni i Stojko?? Šta je rekao Dražen   ''Za mladog igrača nema ništa opasnije od sjedenja na klupi. Uvijek sam provodio daleko više vremena u igri nego na klupi. To je sretna strana moje karijere. Nikakav trening ne može nadomjestiti ono što se stekne stalnim igranjem.''

Avatar links
links
07:57 03.11.2015.

Svašta, dovode neinteligentnog igrača koji nije mogao igrati u najgoroj njemačkoj momčadi da zatvori mjesto Slavici!!! pa tko to sve plaća????

Avatar comandante
comandante
08:00 03.11.2015.

super, samo neka opet ova istetovirana kokoš "odlučuje" utakmice, hahahaha igraj Zadre volim te

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije