Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAŠPER OKORN

Cibona ima novog trenera! Preuzima je slovenski stručnjak bogatog iskustva

Zagreb: 19. kolo ABA lige, KK Cibona Zagreb - Olimpija Ljubljana
Sanjin Strukic/PIXSELL
23.01.2022.
u 18:40

Tijekom karijere vodio je Škofju Loku, Union Olimpiju, Ventspils, Energa Czarni Slupsk, Slovan, Helios Suns i Falco KC Szombathely.

Slovenski košarkaši stručnjak Gašper Okorn od nedjelje je i službeno novi trener Cibone.

- Cibona i Okorn su današnjim potpisivanjem ugovora i službeno započeli suradnju - objavili su  Vukovi.

- Novom treneru želimo dobrodošlicu i puno sreće u radu. Gašpar Okorn ima punu podršku vodstva Kluba, te vjerujemo kako će svojim znanjem i iskustvom novi trener doprinijeti podizanju kvalitete igre, daljnjem razvoju naše mlade i talentirane momčadi te ostvarenju željenih rezultata u tekućoj sezoni. Pred nama je niz izazova i završnica sezone, a pred novog trenera postavljeni su jasni ciljevi usmjereni prije svega na domaća natjecanja - istaknuo je direktor Mauro Lukić prilikom imenovanja novog trenera.

Slovenski stručnjak će se pridružiti Cibonu već od ponedjeljka, kada će momčad održati prvi trening s novim trenerom, a suradnja je ugovorena do kraja tekuće sezone.

Okorn u dosadašnjoj, 25 godina dugoj trenerskoj karijeri, ostvario je niz uspješnih rezultata, među kojima se ističu osvajanja slovenskog te mađarskog nacionalnog prvenstva i kupa, ostvareni u proteklih pet godina.

Tijekom karijere vodio je Škofju Loku, Union Olimpiju, Ventspils, Energa Czarni Slupsk, Slovan, Helios Suns i Falco KC Szombathely.

Ključne riječi

Komentara 2

FI
fidel
22:47 23.01.2022.

Dobro tko je dozvolio ovim amaterima i panju Roziću da rade sprdnju od Cibone??

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
21:43 23.01.2022.

Nikad čuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije