Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ HNL-A

Cibalia u dodatne kvalifikacije, Split ispao iz lige

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
26.05.2017.
u 21:52

Cibala je pretposljednja s 21 bodom i razigravat će za ostanak protiv Gorice ili Solina.

Cibalia će u dodatne kvalifikacije za ostanak u Prvoj HNL, a Split je ispao iz lige. Rasplet je to nakon posljednjeg, 36. kola domaćeg prvenstva u kojem je Cibalia odigrala 1:1 s Lokomotivom, a Osijek s 1:0 slavio na gostovanju kod Splita.

Lokomotiva je u Vinkovcima povela golom Doležala (21.), a konačni rezultat postavio je Baša (76.). 

1/11

Osijek je do prve pobjede na Parku mladeži stigao u sudačkoj nadoknadi kada je Knežević tukao s vrha šesnaesterca i matirao Duku.

Cibala je pretposljednja s 21 bodom i razigravat će za ostanak protiv Gorice ili Solina. Split je završio na 10. mjestu s 18 bodova i samo 12 postignutih golova. 

1/7

Crveni nisu dobili licencu za drugu ligu pa bi iduće sezone trebali igrati u trećoj, no najavili su da će pravnim sredstvima pokušati osporiti tu odluku HNS.

Komentara 1

Avatar Made in Germany
Made in Germany
07:36 27.05.2017.

Cibaliji ce se spasit. Mislim da je niko iz 2 HNL u dvije utakmice nece natjerat da napusti elitno drustvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije