Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER PRVAKA

Kek: Draže bi mi bilo da smo pehar prvaka podignuli na Rujevici

Matjaž Kek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
25.05.2017.
u 19:23

- Bilo bi mi draže da smo pehar podignuli u nedjelju, ali to je moje mišljenje. Fer je i korektno da se trofej podigne u posljednjem kolu - rekao je Kek.

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion Maksimir, 19 sati) gostuju kod Dinama u sklopu 36. kola MAXtv Prve lige. Posljednji prvenstveni ogled sezone bit će ujedno promocija Rijeke koja će u Zagrebu podignuti trofej namijenjen prvaku Hrvatske.

- Unatoč silnom pražnjenju, fizičkom i psihičkom naporu ispred nas je obaveza, pet tisuća navijača dolaze u Maksimir i to se ne događa svaki dan i samo lud čovjek ne napravi sve da bi te ljude zadovoljio. U jednu ruku je najteža utakmica jer igramo protiv najkvalitetnije ekipe uz nas, ali i najlakša utakmica jer mi smo svoje napravili - rekao je Matjaž Kek.

Rijeka će u Maksimiru podignuti pehar namijenjen prvaku Hrvatske.

- Bilo bi mi draže da smo pehar podignuli u nedjelju, ali to je moje mišljenje. Fer je i korektno da se trofej podigne u posljednjem kolu, ako je tako prema pravilima. Igrači će se s peharom vratiti u Rijeku i to je satisfakcija. Nije mala stvar na noge podići cijelu Rijeke. Ovaj uspjeh ostaje mi u glavi, ove scene idu u best off utakmica moje trenerske i igračke karijere - ustvrdio je Kek.

Mate Maleš najavio je pravi pristup momčadi u Maksimiru.

- Mi smo svoje napravili, u utakmicu ulazimo nešto rasterećeniji. Od samog početka bili smo pravi profesionalci i takvi želimo biti do kraja. U utakmicu ćemo ući maksimalno ozbiljni i želja je razveseliti navijače - rekao je Mate Maleš.

Komentara 1

VO
vorda0401
20:11 26.05.2017.

Evo ovim putem pozdravljaqm lika koji se pisao kao ACIDOFIL.Obećao sam mu 2016 u prosincu da ću 27.5.2017 doći na Maksimir proslaviti titulu šampiona.Jaaaaavvviseeeeee....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije