Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gosti bliže pobjedi

Cibalia i Istra podijelili bodove, Puljani 31 utakmicu zaredom bez pobjede u HNL-u

Cibalia - Istra
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/8
20.08.2016.
u 21:18

Za punim plijenom mogu žaliti - Puljani. Imali su više ozbiljnijih prigoda, pa čak i zapucali kazneni udarac.

Cibalia i Istra 1961 remizirali (1:1) su u dvoboju 6. kola Prve HNL, no za punim plijenom mogu žaliti - Puljani. Imali su više ozbiljnijih prigoda, pa čak i zapucali kazneni udarac. Vinkovčani su u 28. minuti stigli do vodstva preko Vitaića, dok je Istra 1961 u nastavku do vrijednog boda stigla preko Solomona.

Zgrablić je u 44. minuti skrivio kazneni udarac kada je nogom u glavu (!?) nespretno udario Bouhnu. Najstrožu kaznu izveo je Mario Lucio, no Matković je lijepom reakcijom obranio njegov udarac.

Zanimljivo, Mario Lucio u ovom je dvoboju debitirao za pulskog prvoligaša, a riječ je o 26-godišnjem veznjaku koji je bez obzira na taj promašaj bio najbolji pojedinac gostiju. Ovog je igrača prošle godine trener Istre 1961 Goran Tomić trenirao u kineskom Tianjin Songjiangu, pa ga odlučio dovesti u Pulu. I čini se s njime - pogodio.

Nogometaši Istre 1961 stigli su i do 29. uzastopne utakmice u Prvoj HNL bez prvenstvene pobjede. No, dodamo li tu i dva remija iz kvalifikacija za Prvu HNL brojka raste na 31. utakmicu bez pobjede.

Cijeli izvještaj pročitajte na portalu Goal.com.

Komentara 3

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
15:53 21.08.2016.

istra najnaprednija regija u avim pogledima

SE
seba..
23:47 20.08.2016.

utakmica za 4-tu Uzbekistansku ligu

SM
SmellsLikeŠit
08:35 21.08.2016.

Od kad nema Pamića, nema ni rezultata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije