Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio i Morata

Chelsea uz dva gola Hazarda bolji od Newcastlea

Chelsea - Newcastle
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
02.12.2017.
u 15:49

Chelsea se ovom pobjedom privremeno izjednačio po broju bodova (32) s drugoplasiranim Manchester Unitedom.

Aktualni engleski nogometni prvak Chelsea svladao je na svom Stanford Bridgeu Newcastle sa 3-1 (2-1) u prvoj utakmici 15. kola Premiershipa, a dvostruki strijelac za pobjednike bio je belgijski reprezentativac Eden Hazard.

Gosti su razveselili svoje navijače u 12. minuti, kad je Gayle zatresao mrežu domaće momčadi. Međutim, Newcastle nije dugo zadržao vodstvo. Već u 21. minuti Eden Hazard je postigao prvi od svoja dva pogotka. U 33. minuti Španjolac Alvaro Morata doveo je Chelsea u vodstvo. Pobjedu momčadi Antonija Contea potvrdio je Hazard u 74. minuti precizno izvedenim kaznenim udarcem.

Chelsea - Newcastle
1/9

Chelsea se ovom pobjedom privremeno izjednačio po broju bodova (32) s drugoplasiranim Manchester Unitedom, dok je u uvjerljivom vodstvu Manchester City sa 40 bodova. Newcastle je 12. sa 12 bodova, a u zoni ispadanja su West Ham (10), Swansea (9) i Crystal Palace (9).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije