Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BADELJ ASISTENT

Pogledajte kako je Adam zabio Chelseaju sa 60 metara

Adam
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL
04.04.2015.
u 23:14

Adam je sa svoje polovice prebacio Courtoisa...

Chelsea je u posljednjoj subotnjoj utakmici 31. kola engleske lige na Stamford Bridgeu svladao Stoke s 2:1.

Domaću momčad u vodstvo je doveo Hazard u 39. minuti iz jedanaesterca. U 45. je izjednačio Adam sjajnim golom. Lobao je Courtoisa sa 60 metara udaljenosti. No, Chelsea je do pobjede stigao pogotkom Remyja u 61. minuti.

Chelsea sada ima sedam bodova prednosti ispred drugoplasiranog Arsenala koji ima utakmicu manje.

Badelj asistent

Juventus je kod kuće u 29. kolu Serie A svladao Empoli s 2:0 iako se torinska dama dosta namučila ne bi li stigla do tri boda.

Juveu je poveo u 43. minuti preko Teveza da bi u drugom dijelu Buffon s nekoliko odličnih obrana sačuvao praznu mrežu. Konačnih 2:0 postavio je Pereyra u četvrtoj minuti sučeve nadoknade.

Fiorentina je s 2:0 bila bolja od Sampdorije pogocima Diamantija (61.) i Salaha (64.). Milan Badelj odigrao je svih 90 minuta i asistirao kod prvog gola.

>> Atletico rutinski slavio protiv fenjeraša, Mandžo igrao sat vremena

>> Pogledajte galeriju sjajnog pogotka OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije