Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rutinska pobjeda

Chelsea do polufinala FA Kupa u režiji Lamparda i Terryja

Frank Lampard
AFP
07.03.2010.
u 19:57

Nogometaši Chelseaja rutinskom su se pobjedom protiv Stokea (2:0) priključili Aston Villi i Portsmouthu u polufinalu engleskog FA Kupa.

Pobjedu branitelja naslova na Stamford Bridgeu izrežirali su Frank Lampard i John Terry koji su si međusobno asistirali za pogotke.

Najprije je Terry u 35. minuti nakon kornera pogurnuo loptu Lampardu koji je sa 17, 18 metara opalio prema golu Thomasa Sørensena. Lopta je na putu malo zakačila Abdoulayea Fayea i prevarila danskog vratara.

U 67. minuti Lampard je uzvratio uslugu Terryju, precizno mu nabacivši loptu na glavu, što kapetan londonskog kluba nije propustio iskoristiti.

Chelsea će u polufinalu igrati protiv Aston Ville, dok će Portsmouth suparnika saznati nakon ponovljene utakmice Tottenhama i Fulhama.

FA Kup, četvrtfinale:

Chelsea – Stoke City 2:0 (Lampard 35, Terry 67)

Reading – Aston Villa 2:4 (Long 27, 42 / A. Young 47, Carew 51, 57, 90-11m)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije