Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi protiv Slovenaca

Četiri sraza i četiri prolaza Dinama

Dinamo - Koper
Marko Lukunić/Pixsell
12.07.2010.
u 15:01

Dinamo se u europskim pretkolima dosad četiri puta sastajao sa slovenskim klubovima i svaki je put prošao.

Ključne riječi

Komentara 3

TO
tomislavcity88
20:32 13.07.2010.

zlatko tugo i bijedo...dinamo je dinamo i to će uvijek ostati...a tvoga borca nema nigdje pa se ne može ni komentirati jel dobar ili je loš...izdi se od muke i zavisti i samo tako nastavi ostavljati te svoje jadniče komentare! pozdrav zlatko tugo i bijedo!

OB
-obrisani-
15:29 12.07.2010.

NK Dinamo je veliki, veliki favorit onako kao što je HR repka bila favorit u dvije utakmice protiv Ukrajine. Neka Dinamo joše dalje ostane favorit i neka samo završi onako kao protiv Ukrajine i sve če biti super za NK Koper..

ZB
Zlatko-Banja Luka
17:06 12.07.2010.

Realno, Dinamo ga je smorio i provlači se svih ovih godina preko zadnje plasti sijena, vrijeme mu je da ispadne u prvom kolu jer je to proporcionalno njegovom kvalitetu. Činjenica je da Dinamovi stranci ginu za modri dres, da Dinamo ima jedan od najboljih stadiona u Evropi, da ima najbolju upravu u Evropi, da igra jednu od najjačih liga u Evropi, ali mu to sve neće pomoći jer igra protiv jednog stvarno moćnog protivnika koji će još igrati sa pola snage. Ali ne, plavi su se oblaci digli nad Kantridom i Dinamu nije suđeno da ide dalje jer je hobotnica tako rekla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije