Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna godišnjica

Četiri godine bez Dubravka Pavličića

pavličić
04.04.2016.
u 10:45

Uakmicu s teškom bolesti nije uspio dobiti kao mnoge koje je dobio na travnjaku.

Prije četiri godine prestalo je kucati srce Dubravka Pavličića, hrvatskog reprezentativca, utakmicu s teškom bolesti nije uspio dobiti kao mnoge koje je dobio na travnjaku.

Nogometna je javnost bila šokirana ranim odlaskom (u 45. godini) tog jednostavnog, skromnog dečka koji je odigrao 22 utakmice za našu reprezentaciju, koji je bio dio čileanske reprezentacije Jugoslavije.

Dudo je rođen u Zagrebu, prošao je školu u velikogoričkom Radniku, a onda igrao za Dinamo, Rijeku, te španjolske klubove Hercules, Salamancu i Racing Ferrol.

>>Miroslav Blažević: Utučen sam!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije