Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon utakmice

VIDEO Červar žestoko udario po sucima: Nemaju morala, treba ih zatvoriti!

Lino Červar
Foto: Damir Mrvec
1/7
21.01.2019.
u 23:02

Moramo se sabrati i odigrati s Francuskom najbolje što možemo da bi dohvatili te Olimpijske igre, kazao je Duvnjak na kraju

Čestitam dečkima na borbi, bile su prve riječi Domagoja Duvnjaka nakon što je Hrvatska izgubila od Njemačke (21:22) i ostala bez šanse za prolazak u polufinale. 

Sada izabranicima Line Červara ostaje borba za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre

- Gubili smo 18:15, a onda poveli 19:18... To je ekipa s karakterom... Nažalost, primili smo dva, tri nesretna gola. Nemoguće je kako nam je Wiede zabio -  dodao je Duvnjak koji smatra kako je ovo primjer kako bi u budućnosti hrvatska reprezentacija morala igrati. 

>> Pogledajte što je o suđenju protiv Njemačke rekao Lino Červar

- Ovo je put kako Hrvatska treba igrati i boriti se za domovinu. Ovu utakmicu moramo uzeti kao primjer. Nevjerojatno je kako smo odigrali obranu, kako smo se kretali. Puno bi ekipa palo na 18:15 u ovakvoj atmosferi, mi smo se vratili. Bilo je grešaka, ali one se ostave sa strane kad se ovako bori - kazao je Duvnjak koji nije htio komentirati sudačke odluke i ne smatra da su suci krivi za naš poraz.

- Još sam vruć, ne želim komentirati suđenje, a ona situacija u zadnjoj minuti... To se ne svira. Ipak, ne želim se izvlačiti na suce - kazao je Duvnjak te poručio.

- Moramo se sabrati i odigrati s Francuskom najbolje što možemo da bi dohvatili te Olimpijske igre - kazao je na kraju. 

S njim se nije složio izbornik Lino Červar koji je glavni razlog za gubitak utakmice vidio u danskom sudačkom paru. 

- Sramota bi bilo da smo povukli ekipu, ali svi vide što je bilo. I Nijemci vide kako su pobijedili. Jako sam ponosan na igrače, igrali smo obranu fantastično. Mali Šipić je bio fantastičan, ali mislim da smo pokazali kako trebaju nastaviti. Mislim da smo danas zaslužili pobjedu.Nijemci su uzeli ono što im je dano. Onaj tko je određivao pravdu on je sudio nepravdu - rekao je izbornik Červar.

Nije nam lako s povredama koje imamo jer ih čuvamo i onda doživimo nešto ovako besramno. O današnjoj utakmici nema se što govoriti. Oni su kao najbolji sudački par. Njih se mora sankcionirati i maknuti. Oni nemaju kredibilitet za suditi utakmice. Nemaju moralnih vrijednosti

EHF me ne može kazniti zbog ovakvih izjava, 45 godina sam u rukometu i ja to smijem reći. Nisam ih vrijeđao, nisam bio bezobrazan

Prati nas glas da smo mi nepošteni s ovih prostora, a ovo što su oni sudili danas je za zatvor

Ovo je prevara na zdrave oči

I 2009. godine su Danci sudili, znači to je niz - zaključio je Červar.

>> Pogledajte hrvatske navijače uoči utakmice s Brazilom

Komentara 66

JU
juma
23:23 21.01.2019.

Suci jesu malo pogurali domacina kada je bilo gusto, tako je to u rukometu. Ipak do zadnjih 3-4 minuta sudili su normalno i tek tada su im pomogli s dvije ili tri dvojbene odluke. Nas problem nije izgubiti od Njemacke nakon velike borbe pred 20 tisuca ljudi na njihovom terenu. Zato deckima za borbu i zalaganje svaka cast. Nas problem je onih 8 lopti u prazan gol i igra bez ikakve strukture protiv puno skromnijeg Brazila. Za to nisu krivi suci, nego onaj tko je trebao vidjeti kako se s tom taktikom ne postize nista. Vaditi se protiv Francuza i Nijemaca na njihovom terenu ionako je vjerovatno najteza stvar koja vam se moze dogoditi u ovom sportu..

DA
danijelrukavina4
23:21 21.01.2019.

Dečki prespavajte ! Ponosni smo na Vas. Bojao sam se ovoga. Ali što se može. Sport bi trebao biti sport. Ali ovo je "malo više od sporta". Probajte čim prije zaboraviti. Probajte naći neki motiv, ili ne znam ni jaa što i odigrajte protiv Francuza, pa što bude.

DU
Deleted user
23:16 21.01.2019.

Červar je u pravu. Ali je nerazumnim odlukama izgubio protiv Brazila. Vaditi se protiv domaćina je iluzorno. A mi svi gledali rukomet u sd kvaliteti na privatnoj televiziji. Što rtl u Njemačkoj sigurno ne radi godinama. A mi Hrvati smo stoka sitnog zuba i ne bunimo se, odlično nam, točno smo tamo gdje nam je mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije