Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS

Celiščak će Medića uskoro prijaviti i disciplinskoj komisiji

Dražen Medić
Anto Magzan
12.01.2012.
u 22:23

Disciplinska komisija raspravljat će o Mediću, ali ne zbog Celiščaka nego suca Vučkova, koji ga je prijavio za verbalni napad.

Disciplinska komisija HNS-a još uvijek nije zaprimila prijavu nogometaša Zagreba Vedrana Celiščaka (29) protiv predsjednika kluba Dražena Medića, kojeg je nedavno optužio za verbalni i fizički napad zbog toga što nije htio potpisati raskid važećeg ugovora na svoju štetu i za što ga je prijavio zagrebačkoj policiji.

– Tek sam prije nekoliko dana odvjetniku Časlavu Žaji poslao potpunu liječničku dokumentaciju pa još nismo stigli slučaj prijaviti disciplinskoj komisiji HNS-a, ali to ćemo učiniti vrlo brzo – izjavio je jučer Celiščak i otkrio da je prije desetak dana zvao HNS, no ondje su ga samo uputili na arbitražu, a ne i na disciplinsku komisiju.

Vedran Celiščak, kojem je NK Zagreb još uvijek dužan tri plaće, trenutačno boravi u rodnoj Koprivnici sa suprugom i šestomjesečnim sinom. Iako su pripreme Zagreba za nastavak sezone već počele, on s njima ne trenira jer je otvorio bolovanje.

Komentara 2

VO
vojvo
18:02 13.01.2012.

treba netko igrača upozoriti da je njega medič več prijavio disciplinskoj

DU
Deleted user
12:01 14.01.2012.

Meni je bilo jasno o kome je riječ čim je kamenko promjenio Zagrebov grb !!!! Nedaj se Vedrane !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije