Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORDAN TRANSFER

Sve riješeno: Hrvatski vratar odletio je u Madrid na liječnički pregled

Osijek ugostio Lokomotivu u 36. kolu HT Prve lige
Davor Javorovic/PIXSELL
19.08.2020.
u 11:18

Pazite, Atletico pomno bira vratare. U posljednjih deset-petnaest godina tu su bili De Gea, Courtois, sada je Oblak...Mislim da bi Grbić jednog dana mogao postati novo veliko ime Atletica - rekao je Bara.

Vratar zagrebačke Lokomotive Ivo Grbić (24) danas je sa svojim agentom Andyjem Barom odletio u Madrid gdje će obaviti liječnički pregled. Ako ne bude nekih većih turbulencija, Splićanin će potpisati ugovor s velikim Atlético Madridom


- Radim na ovom transferu godinu dana. Obavijestio sam svojevremeno Atletico da u Lokomotivi brani jedan sjajni mladi vratar, i onda su ga počeli pratiti. Na kraju su zaključili da je Grbić najbolji vratar u Europi koji za taj iznos mogu dobiti. Pazite, Atlético pomno bira vratare. U posljednjih deset-petnaest godina tu su bili De Gea, Courtois, sada je Oblak...Mislim da bi Grbić jednog dana mogao postati novo veliko ime Atletica - rekao je Bara.


Prema pisanju španjolaca Atlético će za Grbića dati nešto više od šest milijuna eura, što bi bio rekordan transfer za hrvatskog vratara. Dosadašnji rekorder je Lovre Kalinić kojeg je Aston Villa Gentu platila točno šest milijuna eura. 

Komentara 4

ZI
zivko1
12:05 19.08.2020.

Hajduku nije valjao otići će i LJubić pa kupit nekog golmana koji prima golove sa 50 m.

Avatar Poskok
Poskok
11:47 19.08.2020.

Mislim da bi Grbić jednog dana mogao postati novo veliko ime Atletica - rekao je Bara. SVATKO SVOGA KONJA HVALI. Najbolje da je rekao da je vratar rupa na golu.

Avatar Poskok
Poskok
11:44 19.08.2020.

Da je ostao u Hajduku nitko ne bi ni znao za njega, jer je izlog samo u LP i nigdje drugdje. Isto tako juniori Dinama su već u bilježnicama, jer su uspjeli ispasti i čak kao drugi biti prijavljeni u LP. Hajdukovi juniori? Tko su ti? Aha oni koji su bili ispred Dinama, ali nemaju ni jedan nastup u LP. Tako jednostavno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije