Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BJELORUSI PRESUDILI

Dinamo i Crvena zvezda ipak se neće moći susresti u pretkolima Lige prvaka

Beograd: Crvena zvezda pobijedila Europu i plasirala se u drugo pretkolo Lige prvaka
A.K./PIXSELL
19.08.2020.
u 10:38

Kad bi svi očekivani favoriti prošli, u trećem pretkolu nositelji bi bili Dinamo, Crvena zvezda, Celtic, Ludogorec i Young Boysi, dok bi nenositelji u toj fazi bili Qarabag, Legia, Maccabi Tel Aviv, Sarajevo i Molde.

U trećem pretkolu nogometne Lige prvaka ipak neće biti mogućnosti za okršaj Dinama i Crvene zvezde, ponajviše zbog jučerašnjih iznenađujućih rezultata u kvalifikacijama. 


Glavni razlog je sinoćnja šokantna pobjeda bjeloruskog Dinama iz Bresta protiv kazahstanske Astane. Bjelorusi su u ludoj utakmici svladali favorite s čak 6:3 te tako izbacili klub u kojem igra naš Marin Tomasov. Posljedično tome, Crvena zvezda će se, ako prođe u treće pretkolo, umjesto Astane ugurati u šešir nositelja gdje je i Dinamo pa tako neće biti mogućnosti sudara rivala iz bivše lige.

 

U prvom pretkolu beogradski klub je svladao gibraltarsku Europu rezultatom 5:0, a u drugom pretkolu će ići na boljeg iz susreta Dinamo Tbilisi - Tirana. Dinamo, podsjetimo, u drugom pretkolu igra protiv boljeg iz susreta malteške Floriane i rumunjskog Cluja. Kad bi svi očekivani favoriti prošli, u trećem pretkolu nositelji bi bili Dinamo, Crvena zvezda, Celtic, Ludogorec i Young Boysi, dok bi nenositelji u toj fazi bili Qarabag, Legia, Maccabi Tel Aviv, Sarajevo i Molde.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije