Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefin predsjednik

Čeferin: Odluka da se Euro 2020. igra diljem Europe je pogreška

Aleksander Čeferin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
28.08.2017.
u 18:56

Za nas u organizaciji igranje Eura 2020. diljem Europe predstavlja velike probleme - rekao je Čeferin

Uefin predsjednik Aleksander Čeferin je u razgovoru za njemački nogometni magazin Kicker izjavio kako je odluka da se Euro 2020. godine održi u 13 različitih država pogreška.

- Iako je to prekrasna ideja koja simbolizira jedinstvenu Europu, nije model za ubuduće. Za nas u organizaciji igranje Eura 2020. diljem Europe predstavlja velike probleme - rekao je Čeferin.

Na ideju da se Euro 2020. igra diljem Europe došao je Čeferinov prethodnik Michel Platini. U prosincu 2012. odlučeno je kako će se utakmice igrati u 13 različitih zemalja, od Bilbaa u Španjolskoj do Sankt Peterburga u Rusiji, zatim u Münchenu, Dublinu, Bakuu, Bukureštu i Kopenhagenu, a polufinala i finale će se igrati u Londonu.

Komentara 6

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
21:24 28.08.2017.

Možda je i dobra ideja, al je donešena u pogrešno vrijeme. Tu mislim na geopolitička događanja u Europi koju pogađaju teroristički napadi, nesuglasice SAD-a i Rusije itd.

PI
Pikacu
19:49 28.08.2017.

Čeferin je neobrazovana budala Ekonomski je isplativo ako se rasporedi u puno država... Brazil je mogao sagraditi još jedan Rio de Janeiro i besplatno podjeli ti i useliti 10 mi ljudi... umjesto glupih propalih stadiona koji trunu i nicemu korisnom ne služe

Avatar Idler 3
Idler 3
20:53 28.08.2017.

Meni ovo uopće ni loša odluka. Neka vrst kopije LP sam organizirana po skupinama u jednom mjestu. Znači manja ulaganja, a zarade nebu falilo. Jedino kaj treba unaprijed dogovarat su zemlje domaćini završnih tekmi....znači opet slično kak LP !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije