Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima primjedbe
Povratak na članak

Evo što nakon ispitivanja kaže Mamićev odvjetnik Prodanović: 'Stvara se histerična atmosfera'

- Mišljenja smo da se pod svaku cijenu Zorana i Zdravka Mamića trebalo pritvoriti po stranim organima, jer su nam se davala krive obavijesti kad se možemo, a kad ne možemo vratiti

Komentari 51

Avatar Cinco
Cinco
19:33 04.07.2015.

Sve je jasno. Protovnik sam Mamica, ali ovo nema veze s vezom. Jasan mi je njegov pretjeran utjecaj n hrvatski nogomet i tu je njegov krimen. Ali ovo...? Kao i Bandicevo davanje štandova udruzi UiO. Pa svi nogometaši su se prodali u INOZEMSTVO zahbaljujuci Mamicu. I to je kriminal? Idemo O EPH i sl. sa 100x vecim ciframa.

VL
BA
barbaizamerike
19:26 04.07.2015.

ANKETA::ko misli da je ovo maslo od Milanovica neka udari plus

VL
AB
abendblatt
19:55 04.07.2015.

Ovo nije normalno, oni "istrazuju" vec dvije i pol-tri godine od kad ih je poslao Jovanovic, nisu nista nasli, sad ovakva hajka, medijska i Policijska,, znaci ako posudis novac i uredno ga vratis, kriminalac si, ako pak posudis i ne vratis, ne platis drzavi porez onda ti drzava omogucava kriminal pretvoriti u predstecajnu nagodbu i posten si covjek, sramota od Drzave i svih koji ju vode, sto je sa poreznim duznicima EPH, HRT, Babic, Pavic, Butkovic i stotine drugih, od sutra u interesu pravne drzave i jednakosti pred zakon privodjenje navedenih, naravno i Krese Milanovica, neka budu svi jednaki pred zakonom , inace je ovo cisti politicki progon Mamica Dinama i HNS-a, sramota od Drzave i onih koji ju vode.

VL
Avatar istovari
istovari
20:57 04.07.2015.

"Stvara se jedna apsolutna histerična atmosfera"....., ali takva nadahnjuje dobre histerične komentare!

VL
ZA
zazidje
20:15 04.07.2015.

Ovo je hajka na Dinamo po naređenju SDP-a i Milanovića,,, neće proći komunjare,, gotovi ste,, ni sve afere koje stvarate vas neće spšasiti izbornog poraza,,,eh da,, ni sve plačene ankete,,, gotovi ste za sva vremena

VL
FD
franjo.durinic
20:02 04.07.2015.

Misli li netko da je u drugim klubovima bolje

VL
GE
gemist
20:54 04.07.2015.

Pustite ljudi te Mamiće,naravno ak im se dokaže krivnja da moraju odgovarati,ja ih ne poznam,ne zanimaju me medijska naklapanja,definitivno sam siguran da su im mogli kaj dokazati da bi uspjeli odavno,pogotovo odkad je onog Jovanovića popljuvao,taj se sigurno iz petnih žila trudio da ih sje.. .To što su oni radili siguran sam da je bilo po zakonu i da imaju čiste papire,otprilike legalno i po zakonu su se natrpali novaca jer im je sustav dozvolio ko npr.stečajne nagodbe to je ozakonjeno neplaćanje poreza,meni budu sjeli zbog toga na plaću,otkopčali struju,plin,vodu,onaj je dužan 500 milijuna a pore,de su novci a nemam pojma,a dobro idemo se nagoditi,plati nekakvu siću,ostalo opraštamo,legalno.Da se razumijemo ne branim ja Mamiće nego čitam štampu ko i ostali i vidim kaj se dešava

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
19:19 04.07.2015.

Kakvo pogresno "iscitavanje"? Pa lik je sam rekao da je prodao igrace za 160 milijuna eura, kaj ne?

VL
DI
Diosiario
20:52 04.07.2015.

Odi ti Čedo skupa s braćom Puhovski, Čičkom, ocem i sinom Mrkaljem, Zvonimirom Vjeranom Dragom Carlosom Grkovićem Pilselom, Veljkom MIljevićem, Ivom Bancpom i ostalom antihrvatskom bratijom brojati mrtve Srbe nakon Oluje, pa ih u šteli sa Savom Štrbcem množiti s brojem 20, a ne nama tu prodavati priče o ovoj vašoj detuđmanizatorskoj jugoslavenčini i kriminalcu Zdravku Mamiću.

VL
LU
luftbrenzer
08:23 05.07.2015.

"'Stvara se histerična atmosfera'" . . . Upravo tako, Mamić i njegov braniteljski tim, svojski se trude smiriti situaciju i postupak odvesti u mirne vode, ali zločesti udbaši i novinari raspiruju histeriju. To se vidi iz svakog nastupa poštovanog gospodinatovanog gospodina Zdravka Mamića, jer je on poznat po svojem prirodnom pomirljivom karakteru. Bti će ipak da se radi o montiranom političkom procesu, smišljnom u udbaškim štakorašnicama (tamo gdje volovskim žilama mlate one koji vole Hrvatsku), a ne o potrazi o tobože pronevjerenim milijunima. Najbolji dokaz su izjave uglednih odvjetnika Prodanovića i Slokovićke, koji su se prihvatili ove zahtjevne obrane, ne samo iz profesionalnih razloga (zbog novaca) već i zbog humanosti i urođene pravednosti, jer ne mogu podnijeti bezdušno teroriziranje svojih uglednih branjenika. I sam Zdravko Mamić kaže da nije pronevjerio ni novčića. Kud ćeš boljeg dokaza od izjave jednog rodoljuba, koji svako malo krvari (vjerujem da se to otvaraju svetačke stigme), od ljubavi za domovinu i zbog patnje drugih nesretnika. (Patio je, kako kaže i zbog Ostojića, koji ga je iz zahvalnosti strpao u najcrnju tamnicu.

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
19:44 04.07.2015.

čedo,čedo...cccc

VL
MT
mladen.turcic
20:19 04.07.2015.

nešto smrdi u državi danskoj

VL
DI
Diosiario
20:45 04.07.2015.

Pas gdje si Čedo Prodanoviću Hrvatino stara ha ha. Kaže mamić da mu namještaju udbaši i jugoslaveni. Najbitnije je da ti, Mamić, Nobilo i Mesić niste ni komunisti ni jugoslaveni ni udbaši, vi ste Hrvatine na kvadrat ha ha

VL
BB
bozo boric
19:19 04.07.2015.

.. Čedo zna najbolje...

VL
LE
LeonardS
20:46 04.07.2015.

Zamislite vi ovako "čestitog odvjetnika" oni su dobivali obavijesti kad se smiju ili ne vratiti, pa tko im je to davao a tko je taj prečestiti odvjetnik da umjesto zastupa pravdu i zakon on sugerira branjeniku da opstrira istragu,da je pošten i da poštuju zakon ,izričito mislim na odvjetnički tim , trebali bi preporučiti da se što prije vrate i tad ih zastupati po zakonu, Dakle sramotno o našem pravosuđu u kojem sudjeluju odvjetnici koji su i sami iznikli iz redova sudačkih ili tužilaštva , jer po meni svi moraju pomagati zakonu a ne ovo

VL
UK
uvik.kontra
15:51 05.07.2015.

E moj Cedo,branis covjeka koji ti je prebrojavao krvna zrnca! Ti si dokaz da ljude ne treba dijeliti po tome nego je li covjek ili nije!

VL
BL
Blizard
21:33 04.07.2015.

SDP boli da u HNS sjedi 70% HDZ- a to je sam izjavio javno poslije svastike na Poljudu -Ostoja ,nastavak političkog progona sada osjete vrlo sposobni Mamici ,kako tako bijeda hrvatskog nogometa je izbjegnuta ,igrači su prodavani i zarađivali su ,sada gdje se okreću miliona treba o bi SDP kontrolirati ...kao INU te da se udbasija hrani ...!

VL
MA
Mars..+
21:41 04.07.2015.

A tko ce platiti otstetu Mamicima ako se uvrdi da su sve ove obijede najobicnije crvene lazi?

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
20:28 04.07.2015.

Da li znate ijednog osumnjičenika s ovih prostora koji nije rekao kada je uhapšen da je to politički progon?

VL
DU
Deleted user
20:16 04.07.2015.

U Grkoj gracka tragedija u Hvatskoj komedija ; siguran sam da ce umjeto odgovara na postavljena pitanja Mamic zapjevat :))))))

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.