Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Cedevita - Partizan i Crvena zvezda - Cibona na otvaranju sezone

Cibona Cedevita
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
21.07.2018.
u 07:00

Treći hrvatski predstavnik Zadar sezonu će otvoriti gostovanjem kod FMP-a.

Na Skupštini klubova regionalne košarkaške ABA lige održanoj u petak u Beogradu odlučeno je kako će nova sezona započeti 29. rujna, dok će se posljednje, 22. kolo ligaškog dijela igrati od 15. do 18. ožujka. 

Ždrijebom je odlučeno kako će u 1. kolu hrvatski prvak Cedevita ugostiti Partizan, dok će Cibona u goste Crvenoj zvezdi. Treći hrvatski predstavnik Zadar sezonu će otvoriti gostovanjem kod FMP-a.

Komentara 7

Avatar rubinet
rubinet
10:44 22.07.2018.

Tu jugo ligu treba u-ki-nu-ti.Ukinuti!

DU
Deleted user
21:39 21.07.2018.

Naši klubovi trebaju napustiti ovu jugoligu inače nam Košarka nikad neće stati na zelenu granu. Pogledajmo Žalgiris, jedan od najboljih klubova u europi. Igra samo u svojoj nacionalnoj Litvanskoj ligi! Zemlja od tri milijuna stanovnika! Jugonostalgija je rak rana naše košarke

SO
Sos
09:55 21.07.2018.

Sto ima cedevita ili bili koji klub raditi medju srbima tko to namjesta pitanje svih pitanja a jedno je sigurno da su to jugonostalgicari sa obadvije strane fali im juga bljak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije