Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARBITRAŽA SAVEZA

Cedevita izgubila spor, Ivica Zubac se vraća u Cibonu!

Ivica Zubac
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
05.02.2016.
u 17:12

- Time je poništena prvostupanjska odluka Povjerenika za natjecanje A-1 muške lige - stoji na službenim stranicama HKS-a.

U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza održana je sjednica Arbitraže HKS-a na kojoj je donesena odluka prema kojoj je Ivica Zubac igrač Cibone!

- Time je poništena prvostupanjska odluka Povjerenika za natjecanje A-1 muške lige - stoji na službenim stranicama HKS-a.

Ovime sasvim sigurno Cedevita neće biti zadovoljna jer doveli su talentiranog mladića u svoje redove te se nadali da će na njemu graditi budućnost. No od toga ništa, formalno se Zubac vraća u redove Vukova, no sigurno neće tamo više igrati.

Nažalost po njega, neće do daljnjega biti ni član Cedevite, koja sad mora u konkurenciji ostatka košarkaškog tržišta u lov na mladića, uz prihvaćanje uvjeta koje će Cibona zatražiti. Riječ je o 400 tisuća američkih dolara, od kojih bi polovicu Cedevita morala isplatiti odmah, a polovicu kad bi napustio Cedevitu.

Naravno, prije toga će se sigurno hrvatski prvak žaliti na ovu odluku.

>> Čeka se odluka Arbitraže HKS-a o slučaju Zubac

Komentara 6

TZ
Troja_zg
08:29 06.02.2016.

Konačno, Veljko ovo ti ne služi na čast, da nije bilo Cibone bio bi niko i ništa. Pozz od čovjeka koji te doveo u Cibonu, brinuo o tebi dok nisi posta igrač. Pozz svim Cibonašima

Avatar comandante
comandante
17:44 05.02.2016.

i tako momak gubi godinu dok se ovi sude, ali, sam je kriv, sa pametnim menadžerom i ocem pretpostavljam

Avatar zrinko75
zrinko75
22:50 05.02.2016.

ruzno je sto SE ovako prepucavaju, Ali kad GA je cibona mogla ozlijedjenog cekati,mogao je i on s njima biti strpljiviji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije