Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gotova saga

CBS: Cristiano Ronaldo ima liječnički pregled u novom klubu, poznati su svi detalji

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Morocco v Portugal
Carl Recine/REUTERS
27.12.2022.
u 12:07

37-godišnji Portugalac uskoro bi trebao biti službeno predstavljen u novom klubu

Portugalska superzvijezda Cristiano Ronaldo trebao bi uskoro na liječnički pregled i nakon toga potpisati za saudijski klub Al Nassr, javio je dobro upućeni izvor CBS-u. Bogati klub iz Saudijske Arabije je rezervirao termin liječničkih pregleda i smještaj za Ronalda i popratno osoblje. Ranije se pisalo kako će po sezoni dobivati 250 milijuna dolara, ali plaća će mu ipak biti manja pa će dobiti oko 75 milijuna dolara za jednu godinu. 

Igrački ugovor će mu vrijediti do 2025. godine, a onda će do 2030. godine biti ambasador za zajedničku kandidaturu Saudijske Arabije, Egipta i Grčke u sklopu svjetsko prvenstvo 2030. godine. Također, ponuđena mu i upravljačka uloga u klubu pa će moći, želi li to, birati trenera koji bi potom bio doveden u klub te preuzeo njega i momčad. 

Ronaldo je raskinuo ugovor s Manchester Unitedom nakon što je dao intervju u emisiji Piersa Morgana, njegov menadžer Jorge Mendes nudio ga je na raznim europskim adresama, ali nitko ga nije želio. 

Jedno vrijeme se spominjao prelazak u minhenski Bayern, no tražio je preveliku plaći za štedljive Nijemce.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije