Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Cavani odveo PSG do pobjede, Kovačev Eintracht remizirao

Edinson Cavani
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
27.10.2017.
u 23:30

Kovačev Eintracht osvojio je bod na gostovanju u Mainzu. U prvoj utakmici 10. kola njemačke lige Mainz i Eintracht igrali su 1:1 (0:1)

U prvoj utakmici 11. kola francuske lige vodeći PSG je u svom Parku prinčeva pobijedio Nicu s 3:0 (2:0).

Strijelac prva dva gola bio je Edinson Cavani (3, 31), a Dante (52) je zabio autogol za konačnih 3:0.

PSG sada ima 29 bodova, sedam više uz utakmicu više od drugog Monaca, dok je Nice 14. sa 10 bodova.

Kovačev Eintracht osvojio je bod na gostovanju u Mainzu. U prvoj utakmici 10. kola njemačke lige Mainz i Eintracht igrali su 1:1 (0:1).

Gosti iz Frankfurta poveli su u 37. minuti kada je Stefan Bell u vlastiti gol skrenuo dodavanje Mariusa Wolfa, a da to nije učinio strijelac bi bio hrvatski napadač Ante Rebić prema kojemu je to dodavanje bilo upućeno, a pred Rebićem je bila prazna mreža. na konačnih 1:1 izjednačio je Suat Serdar u 71. minuti.

Rebić je igrao do 74. minute za Eintracht koji je sada sedmi sa 15 bodova, dok je Mainz 11. sa 11 bodova. 

Na vrhu su Borussia iz Dortmunda i Bayern sa po 20 bodova, dok treći RB Leipzig ima 19.

Hrvatski veznjak Filip Krovinović igrao je od 84. minute za Benficu koja je u susretu 10. kola portugalskog nogometnog prvenstva s minimalnih 1:0 (1:0) svladala Feirense.

Hrvatski vratar Lovre Kalinić branio je svih 90 minuta, dok je Franko Andrijašević igrao od 67. minute za Gent koji je u susretu 13. kola belgijskog prvenstva izgubio na gostovanju kod Charleroija sa 1:2 (0:1).

Ovim porazom nastavila se loša sezona za Gent koji se sa 13 bodova nalazi na 12. mjestu, dok je Charleroi stigao na drugo mjesto sa 25 bodova, pet manje uz utakmicu više od vodećeg Club Bruggea.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije