Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER HAJDUKA

Carrillo održao riječ: Pobjedu posvećujem vatrogascima i Torcidi

Joan Carrillo
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/5
20.07.2017.
u 22:40

- Stvorili smo puno prilika i prije gola, sad je gol dao Ohandza, ali mogli su i drugi. Ne treba govoriti o jednom čovjeku, mi smo dobra momčad.

Hajduk je igrom razbio Levski, te dvjema pobjedama (1:0, 2:1) izbacio Bugare i ušao u 3. pretkolo Europske lige. Idući je suparnik danski Brondby, piše Goal.

- Jako sam zadovoljan, mi smo kontrolirali igru cijelo vrijeme i zaslužili uspjeh, imali smo šanse, prije utakmice sam rekao da smo došli pobijediti, to smo i uradili. Da, vrlo sam zadovoljan - rekao je trener Hajduka Joan Carrillo, pa nastavio:

- Stvorili smo puno prilika i prije gola, sad je gol dao Ohandza, ali mogli su i drugi. Ne treba govoriti o jednom čovjeku, mi smo dobra momčad.

Što ste pomislili kad je bilo 1:0 za Levski?

- Ne znam... Bio sam miran. Doista miran. Jer, mi smo kontrolirali igru. Mogli smo otići i u produžetke. Pobijedili smo zajednički. Danas je to bio Ohandza, ali naša je filozofija pobjeda i zajednička igra. Vrlo sam sretan zbog Francka, ali smo imali puno šansi. Levski je vrlo dobra momčad, ima puno novih igrača i treba vremena da se uigraju, znam kako im je. No, zaključak je jedan: mi smo kontrolirali igru, došli smo po pobjedu i sretni smo zbog grada Splita, zbog navijača - rekao je Carrillo pa zaključio: 

- Najavio sam da ćemo, ako pobijedimo, posvetiti pobjedu Torcidi i vatrogascima i divnom gradu Splitu. Igrali smo za njih i ovu pobjedu posvećujem svima njima!

Komentara 1

PA
Pajkoslava2
01:15 21.07.2017.

sto reci vise o Torcidi...? Nekad sam se divila koreografijama i navijanju na stadionu, iako ne navijam za Hajduk. Veselih se skupa s Torcidom za uspjeh Hajduka u Europi... no, nakon svastike, utakmice sa Češkom u Francuskoj, prijetnjama, napadajima na osobe, bilo verbalne ili fizičke, mrznji reprezentacije Hrvatske...itd... jednostavno danas vise ne mogu a da na spomen Torcide ne kazem FUJ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije