Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čačić otkrio:

Carrasco i Brozović debitiraju protiv Osijeka

'25.08.2012., Zagreb - 1. HNL, 6. kolo MAXtv. GNK Dinamo - NK Zagreb. Ante Cacic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Sanjin Strukic/PIXSELL
13.09.2012.
u 10:55

Igrat će i Kovačić koji se vraća nakon ozljede, Čačić ga želi isprobati zbog utakmice s Portom

Dinamov trener Ante Čačić konačno je kompletirao svoju momčad, reprezentativci su se vratili, ali tek kad vidi tko je u kakvom stanju odlučit će tko će zaigrati u petak (Maksimir, 19 sati) protiv Osijeka. Sigurno je da će određenu minutažu dobiti novi igrači, Marcelo Brozović i Bryan Carrasco, a u igru će i Mateo Kovačić koji već dulje nije igrao zbog ozljede metatarzalne kosti.

– Sva trojica dobit će priliku, vidjet ćemo koliko će tko igrati, ali to je prilika da vidimo Carrasca koji je stigao iz Čilea u dobrom stanju, nije zapušten. Brozović s prilagodbom nema problema, igrao je s mnogo naših igrača u Lokomotivi, pa u mladoj reprezentaciji. A Kovačića želim isprobati u dijelu utakmice da bih vidio koliko je spreman za utorak i utakmicu s Portom – izvijestio je trener Ante Čačić.

Utakmica s Osijekom nije mu prava priprema za Porto.

– Teško se za Porto spremati u susretu s Osijekom, ne možemo protiv Portugalaca igrati kao protiv Osijeka, to su dvije potpuno različite momčadi. Znam da će moj prijatelj Stanko Mršić postaviti čvrst blok i čekati priliku za kontranapad, tu je Osijek jako dobar. A mi moramo kontinuirano napadati, biti strpljivi do gola, nakon kojeg će nam onda biti lakše. Dakle, čeka nas klasična HNL utakmica. A tek nakon nje razmišljat ćemo o Portu, zato nam u petak treba dobra igra i pobjeda kako bi u dobrom raspoloženju krenuli u Ligu prvaka.

Čačića vesele dobre partije Vide i Šimunića u dresu reprezentacije.

– To je važno, oni su stožeri igrači naše obrane, i kod nas već igrali dobro, u reprezentaciji su se potvrdili. Važno je da takvi stožerni igrači budu mirni, puni vjere u sebe, trebat će nam protiv Porta – zaključio je Čačić.

Napomenimo da je jučer počela prodaja paketa ulaznica za Ligu prvaka. 

Ključne riječi

Komentara 2

SE
serđo
11:26 13.09.2012.

pazi o čemu se tu priča, kako protiv porta. kakav klub, nedodirljiv.

DU
Deleted user
12:46 13.09.2012.

Sigurno su sad dosta jaci !!! A ako neide postoji sudac i penal za Sammira!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije