Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE U FORMI

Capello upozorio Ferdinanda da može izgubiti SP

Rio Ferdinand
AFP
09.05.2010.
u 16:52

Mnogo toga se događa posljednjih dana na Otoku, a engleski izbornik Fabio Capello šalje javnosti razne informacije o tome kako će izgledati sastav za Svjetsko prvenstvo.

Prije dva dana je nazvao Jamiea Carraghera, igrača Liverpoola, i zamolio ga da razmisli o svojoj odluci koja je duga tri godine. Naime, 2007. godine se ovaj igrač oprostio od engleske reprezentacije.

Capello je na to bio "prinuđen", jer po njegovom mišljenju neki obrambeni igrači, inače sigurni za svoje pozicije u reprezentaciji, nisu u optimalnoj formi. Pritom Capello ponajprije misli na Rija Ferdinanda, obrambenog igrača Manchester Uniteda, koji je ove sezone zbog ozljeda propustio dosta utakmica svog kluba.

Posljednji problemi Ferdinanda su vezani za prepone, zbog čega nije igrao u završnici sezone. Capello je decidirano rekao da neće previše mariti za imena, te da će na Svjetsko prvenstvo voditi samo 100 posto spremne nogometaše.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije