duh neuspjeha na SP-u

Capello: Ja sam "istjerivač hrvatskih duhova"

Fabio Capello
Reuters
06.05.2010.
u 12:52

- Istjerao sam iz svlačionice hrvatski duh, istjerat ću i duh neuspjeha na Svjetskim prvenstvima – izjavio je za engleske medije izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello.

Da mu se sviđa ideja istjerivača duhova, Capello je potvrdio u izjavi koju prenosi The Sun.

- Kad sam preuzeo dužnost engleskog izbornika, suočio sam se s hrvatskim duhom u svlačionici. Nadam se da ću uspješno savladati duh 1966. godine, kada smo zadnji put osvojili naslov svjetskih prvaka – rekao je Capello.

Hrvatski je duh Capello istjerao iz glava svojih igrača dvaput deklasiravši Hrvate u kvalifikacijama za SP (4-1 u Zagrebu, 5-1 u Londonu). Potvrdio je sada da su njegovi igrači živjeli u paničnom strahu od Bilićevih izabranika nakon dva poraza u kvalifikacijama za Euro 2008. godine.

Englezi su navikli na posrtanja na Svjetskim prvenstvima. I tu bi Capello volio uvesti učinak istjerivača duhova.

- Sviđa mi se ta ideja jer želim da moja momčad u Južnoj Africi stigne što dalje. Engleska može igrati ravnopravno s bilo kojom svjetskom reprezentacijom. Osim s Argentinom, igrali smo protiv svih drugih najboljih reprezentacija svijeta. Moja je momčad vrlo dobra.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
15:53 06.05.2010.

Jeli stvarno Fabio Capello dok je Istjerivao hrvatski duh iz svlačionice morao naručiti svojim igraćima da tako zgaze kockaste ? Devet komada u dvije utakmice !! to nije samo istjerivanje duha nego je več nanošenje velike domoljubne boli i tuge...

VA
Valderama
18:47 06.05.2010.

Janezu, Janezu! Neznam da li te treba zaliti ili dobro izsamarati...Mislis da ces na hrvatskim portalima izlijeciti svoje komplekse?! Mi Hrvati smo znaci bahati i puni sebe? Cuj, sve da i jesmo takvi - imamo pravo...Znas zasto? Zato sto smo unatoc velikom porazu kojeg smo dozivili protiv Engleske - broj 9 svijeta. Pobijedili smo protiv Engleske dva puta. Pobijedili smo protiv Njemacke. Pobijedili smo protiv Italije. Pobijedili smo protiv Nizozemske...da skratim - pripadamo vec godinama klubu najboljih. Sad si ti na redu! Kad ce SLO u taj klub?

VA
Valderama
21:25 06.05.2010.

Barem si iskren ovaj put. Pusti se Piranskog Zaljeva, gluposti i kompleksa. Sportski portali nisu mjesto za takve diskuzije. Uzivaj zivot dok jos mozes.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije