Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje nakon Madrida?

Campbell o Joviću: Ne bi se ovdje uklopio, pa ni Zidane ga ne voli

Luka Jović
Foto: DPA/Reuters/PIXSELL
1/4
03.04.2020.
u 14:01

Madriđani su ga kupili prošlog ljeta od Eintracht Frankfurta za 60 milijuna eura, ali se nije iskazao

Luka Jović u posljednje vrijeme puni medijske naslovnice, ali ne zbog nogometa koji je otkazan s obzirom na stanje s koronavirusom, već zbog toga što je pobjegao iz karantene.

Real Madrid naredio je izolaciju, a on ju je prekršio i pobjegao u Beograd. Od tada je u još većoj nemilosti kluba, ali i trenera Zinedinea Zidanea. Zato se sve više priča o njegovu odlasku iz Kraljevskog kluba.

Madriđani su ga kupili prošlog ljeta od Eintracht Frankfurta za 60 milijuna eura, ali se nije iskazao. Zizou mu ne daje previše minuta i prilika.

Španjolski mediji tako pišu da će ga Real prodati ovog ljeta, a kao mogućeg kupca navode Arsenal.

No, bivši igrač Topnika Kevin Campbell smatra kako se Jović tamo ne bi uklopio.

-  Može li uklopiti u Arsenalov sistem igre? Mislim da ne. Gledam puno španjolski nogomet, gledao sam i Jovića, te ne mislim da bi se uklopio u našem klubu. Jednostavno, ni Zidane ga ne voli - rekao je Campbell.

Inače, osim Arsenala, za Jovića se interesiraju još i Chelsea, Tottenham, ali i Napoli.

Komentara 1

ČV
čača vrati se
14:13 03.04.2020.

za bežaniju jos moze samo igrati i biti blizu drage

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije