Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinut i summit

Cameron zadirkivao Merkelovu nakon pobjede Chelseaja!

cameron merkel
DPA/Pixsell
20.05.2012.
u 09:10

Svjetski vođe prekinuli su sastanak zemalja članica G8 kako bi pogledali napeti finale Lige prvaka između Bayerna i Chelseaja.

Čini se kako je cijeli svijet stao zbog subotnjeg finala Lige prvaka između Chelseaja i Bayerna. Tako je i važan sastanak na vrhu, zemalja članica G8 u Camp Davidu prekinut kako bi svjetski vođe mogli pogledati nogometni spektakl iz Münchena!

A izvještaji iz Bijele kuće potvrđuju kako su sudar njemačkog i engleskog kluba zajedno gledali američki predsjednik Barack Obama, predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso, britanski premijer David Cameron i njemačka kancelarka Angela Merkel. Također, Bijela kuća potvrđuje da su između Camerona i Merkelove \"frcale iskre\", odnosno da je britanski premijer u šaljivom tonu zadirkivao njemačku kancelarku zbog pobjede Chelseaja nad Bayernom!

Cameron inače navija za Aston Villu, klub iz donjeg dijela engleske Premijerne lige, ali kao pravi političar nije propustio uzeti \"bodove\" za pobjedu kluba iz njegove zemlje. A na ovaj je način i svojevrsno uzvratio Merkelovoj, jer su njih dvoje prije dvije godine na sastanku G8 u Kanadi zajedno gledali kako Njemačka na SP-u u Južnoafričkoj Republici \"praši\" Engleze u osmini finala s 4:1.

Sad su Merkelova i Cameron - 1:1.

Komentara 3

JO
johndoe2
11:01 20.05.2012.

I to je nogomet...za koju godinu zaboraviti će se da se defacto igrala viktorija pred vratima Chelsea...pobjednik piše povijest...slično kao u i svugdje u Svijetu osim u Hrvatskoj.

ĆA
ćaćaća
11:05 20.05.2012.

svugdje pobjednici pišu povjest(koja je najčešće iskrivljena) osim kad hrvati pobjede..onda im netko drugi piše povijest..kao i u domovinskom ratu..

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
11:11 20.05.2012.

Pa što se on ima hvaliti, pa to nije engleski klub nego ruski. Da mu nije ruskih milijardi od abramoviča kojima su kupovali igrače nebi oni vidjeli finale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije