Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA LIGA

Ćaleta-Car zaustavio Messija, Mbappéa i PSG, Marseille sačuvao čistu mrežu

Ligue 1 - Olympique de Marseille v Paris St Germain
ERIC GAILLARD
24.10.2021.
u 23:09

Marseille je imao više boljih prilika, a od 57. minute i igrača više, nakon što je isključen Achraf Hakimi, ali nije uspio zatresti mrežu pariškog sastava.

U posljednjem susretu 11. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille i PSG su pred 65.000 gledatelja na stadionu Velodrome odigrali bez pogodaka.

OM je imao više boljih prilika, a od 57. minute i igrača više, nakon što je isključen Achraf Hakimi, ali nije uspio zatresti mrežu pariškog sastava. Za Marseille je cijeli susret odlično odigrao hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car.

U prvom poluvremenu najviše posla imao je VAR. Prvi put uključio se u 14. minuti kada je Neymar pucao, a Lual Peres skrenuo loptu u vlastitu mrežu. Međutim, pogodak Parižana je poništen jer je Neymar bio u minimalnom zaleđu. Šest minuta kasnije i domaćinu je poništen pogodak.

Soccer Football - Ligue 1 - Olympique de Marseille v Paris St Germain - Orange Velodrome, Marseille, France - October 24, 2021 Paris St Germain's Lionel Messi in action with Olympique de Marseille's Dimitri Payet REUTERS/Eric Gaillard
Foto: ERIC GAILLARD

Pol Lirola je ubacio s desne strane, a Milik lijepo pogodio za vodstvo domaćina. Međutim, VAR je signalizirao zaleđe španjolskog veznjaka. Do kraja poluvremena Lionel Messi je imao dvije lijepe prilike, u 28. minuti njegov je udarac obranio Pau Lopez, a u 43. je Argentinac pucao pored gola.

U 54. minuti ponovo je na sceni bio VAR. OM je izveo brzu kontru, Under je krenuo prema golu, a kao posljednji igrač obrane oborio ga je Hakimi. Sudac Bastien je prvo presudio igranje rukom domaćeg igrača, međutim nakon intervencije VAR-a promijenio je odluku i isključio gostujućeg braniča.

S igračem više OM je u 65. minuti imao sjajnu priliku za vodsto, Payet je ubacio, no Rongier je pucao pored gola. U 77. minuti i Konrad de La Fuente se našao u sjajnoj situaciji, posve sam na drugoj stativu, no slabo je pucao.

Komentara 5

RE
RedTree
00:25 25.10.2021.

Hoće li opet na pretpoziv i na klupu!? Čovjek igra opet standardno i to lijevog stopera i to vrlo dobro. Da je bio neki drugi igrač koji je već puno razvikan, ovo ne bi silazilo tjednima s naslovnice. Lik je za prvih 11 reprezentacije.

DU
Deleted user
02:40 25.10.2021.

Tu tekmu Dalic nije ni vidio , vjerojatno je pogledao kako je Besiktas prosaoi dali je Vida proglasen igracem utakmice , Koji tupamaros taj Dalic , Samo on ne vidi koliko je lijepo pogledatGvardiol Caleta Car , umjesto njegove dvije rupe Lovren i Slavonski pijandura Vida .

VK
vječni krojf
09:05 25.10.2021.

Eto sada Dalić može odahnuti i opet nekoga otpisati,a najlakše bi mu bilo to učiniti sa Gvardiolom,jer zna se iz čije škole potječe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije