Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija potvrdila

Čak tri tisuće stranih huligana nije uspjelo doći na SP, a htjeli su

Ruska policija
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.07.2018.
u 17:13

Šef ruskog MUP-a dodao je da je to imalo i pozitivan učinak na organizaciju i domaćinstvo turnira

Prvi čovjek Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije Vladimir Kolokoljcev izjavio je da su tajne službe uspjele spriječiti čak tri tisuće stranih navijača, ranije uhvaćenih u neredima na sportskim arenama, u naumu da dođu na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Šef ruskog MUP-a dodao je da je to imalo i pozitivan učinak na organizaciju i domaćinstvo turnira.

>> Pogledajte galeriju s dočeka vatrenih

Ruska policija
1/74

- Zahvaljujući suradnji s našim stranim kolegama koji su pravovremeno obavijestili Rusku Federaciju, više od tri tisuće građana drugih država nije dobilo dozvolu ulaska u Rusiju, a svi su ranije bili ulovljeni u izgredima na sportskim objektima - citirao je TASS izjavu Kolokoljceva.

>> Evo tko bi od poznatih mogao glumiti vatrene u filmu

Komentara 7

MI
mislav22
18:55 18.07.2018.

Pošto Sam bio na prvenstvu u Rusiji, a isto tako sam bio i prije na drugim prvenstvima i gostujućim utakmicama sa reprezentacijom. Mogu sa punom odgovornošću reći da je ovo bilo najbolje organizirano prvenstvo. Nakon onoga u Francuskoj i kaosa u Milanu, Rusi mogu svima održati predavanje o organizaciji prvenstva. Bio sam dosta skeptičan prema fan ID. Ali on je lijek za sve one koji misle da vole nogomet a ustvari su smeća, blago rečeno. Ja sam za da za sva sljedeća prvenstva fan ID bude obavezan. Naprijed Hrvatska.

AP
apoxiomen007
20:29 18.07.2018.

Đe nestadoše oni naši huligani-orjunaši?...

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:54 18.07.2018.

Valjda im se neće ništa dogodit ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije